многу часови има во втора.....да не те плашам скоро секој ден можно е да се случи на имаш по 7 часа......Втора сум
многу часови има во втора.....да не те плашам скоро секој ден можно е да се случи на имаш по 7 часа......Втора сум
Сите така ми кажаа, ама нема бегање. Ајде не е многу само 9месецамногу часови има во втора.....да не те плашам скоро секој ден можно е да се случи на имаш по 7 часа......
Мери смири се ..Со стар народ не се замарам веке...кај ме разбуди баба пред малку па ке ми кажува кој умрел и кој бил на погреб.
Добро бе жено имаш ли ти памет во тоа мозочето?оти ме замараш со тие работи.
ААААААААААААААААААА нема јас да издржам долг период со таа женамамо со кој ме остави,вракај се те молам.
Мери смири се ..
штом ти е баба значи е жена во години,не верувам дека е толку "без памет во мозочето"....објасни и кога спиеш да не те буди и готово.
Еден ден сите ние ке бидеме на таа возраст,и со нас ке треба некој да биде по трпелив.
Сериозно, нека не ни трошат кредит да почнат разговор ако немаат намера да довршат.
Отвори ја прикачената датотека 11032
Денот никогаш не бил волку долг и досаденЕбаго.
Првиот училишен ден,ептен помина без врска изгледа и за нас не школарците.
Мене засега,пу пу ми е арен,ама има уште бајаги дур заврши...тукуууу поздрави го вујко ти.Денот никогаш не бил волку долг и досаден
За некој час ќе излезам да прошетам со другарките и да купам подарок и ќе продолжам на роденденМене засега,пу пу ми е арен,ама има уште бајаги дур заврши...тукуууу поздрави го вујко ти.