Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
СДП дека беше таа темата, или админот поима неам, дека можам да си го сменам nickname-от? :D мрзе ме да тражам :D

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Некогаш го мразам Скопјево и тој сообракај |-( не сум јас за големи градови а рикам ко магарица да живеам во Њујорк.
За срека пак заврши се во ред.Сега ке идам да скапам креветот,ми се спие...
И се мислам да си ги кратам шишките...ама после ако не ми се убави Цацко ке ми е крив.

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
што си е прво....здраво на сите................прв школси ден......па подобро одколку што очекуеше.........не смо фрикови у клас......цела дружина зберена за глупостии и смешки.........

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ајде и јас да пишам збор два за денес и за оваа школска година :D

Да признаам малку ми се одеше на училиште, кога сум на училиште си имам ред, вака на распуст седам до ниедно време, спијам до покасно, доручек/ручек не се знае, дома не ми се седеше... е сега малку ќе се уозбилам (wasntme) Секој септември си велам дека ќе почнам повеќе да учам, но оваа школска година навистина. Колку што не информираа имаме 14 предмети и 2 проектни од кои едниот предмет е нов и е нешто за економија и бизнис (да се надевам интересен ќе биде).
Прв ден ко прв ден, не префрлија во друга училница, сменети професори, нови предмети...
Како и да е знам дека ќе се забавувам, ќе има глупости, киксови, испрашувања...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Foxboro

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Ајде и јас да пишам збор два за денес и за оваа школска година :D

Да признаам малку ми се одеше на училиште, кога сум на училиште си имам ред, вака на распуст седам до ниедно време, спијам до покасно, доручек/ручек не се знае, дома не ми се седеше... е сега малку ќе се уозбилам (wasntme) Секој септември си велам дека ќе почнам повеќе да учам, но оваа школска година навистина. Колку што не информираа имаме 14 предмети и 2 проектни од кои едниот предмет е нов и е нешто за економија и бизнис (да се надевам интересен ќе биде).
Прв ден ко прв ден, не префрлија во друга училница, сменети професори, нови предмети...
Како и да е знам дека ќе се забавувам, ќе има глупости, киксови, испрашувања...
која година си? јас само 10 книги..........

Статус
Затворена за нови мислења.