Хомосексуалност

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Напредок е, оти секој почнува да си ја гледа својата работа, и да не се интересира дали некој е хомо, дали некој носи розеви панталони и црвени патики.. и сл. Оти секој има право да се е*е со кој сака, да се облекува како што сака. За неколку години се надевам ваквите предрасуди ќе престанат и во помалите населени места во Македонија, во поголемите градови веќе е решено.
Ептен е решено, поготово на балканов...ете и на боки 13ка го обожаваат луѓево.
Посакувам да пробаат проблемот да почнат да го решаваат од помалите градови (на пример Охрид)...биче жустро.(smoke)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
не ми е јасно маму му е*у што е устфари финта куде педери
сакаф повише да бидеф ебани у гз од друо мушко, брееееј, кој осеќај, мушко те јебе бре , бљак
а од друу страну место да си плеснеф некое јако дунде, они плескаф мушки гз, лол
која е поента?
викаф такфо се родило, манемојјј, тој ти е чиста болест бре, изопаченост, ајдаааааааааа

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
не ми е јасно маму му е*у што е устфари финта куде педери
сакаф повише да бидеф ебани у гз од друо мушко, брееееј, кој осеќај, мушко те јебе бре , бљак
а од друу страну место да си плеснеф некое јако дунде, они плескаф мушки гз, лол
која е поента?
викаф такфо се родило, манемојјј, тој ти е чиста болест бре, изопаченост, ајдаааааааааа
тиа са правени по грешка.......цепил се кондомот.....ахаххаа

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
Ептен е решено, поготово на балканов...ете и на боки 13ка го обожаваат луѓево.
Посакувам да пробаат проблемот да почнат да го решаваат од помалите градови (на пример Охрид)...биче жустро.(smoke)
Боки не е хомосексуалец, тој е транссексуалец. Па и до сега никој не го нападнал во Македонија за тоа што е. И да, времињата се менуваат, нашите родители се полиберални од нашите баби и дедовци, ние сме полиберални од нашите родители, новите генерации ќе бидат се полиберални. Во Скопје, Прилеп, Битола.. никој не е нападнат за тоа што е хомосексуалец, а ги има и слободно се шетаат низ град. И, во Охрид посебно, во лето има се и сешто, јас лично забележав на концертот од Армин ван Бурен 2 машки се држеа за рака, и никој не ги нападна, само некои малку чудно ги погледнаа.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Боки не е хомосексуалец, тој е транссексуалец. Па и до сега никој не го нападнал во Македонија за тоа што е. И да, времињата се менуваат, нашите родители се полиберални од нашите баби и дедовци, ние сме полиберални од нашите родители, новите генерации ќе бидат се полиберални. Во Скопје, Прилеп, Битола.. никој не е нападнат за тоа што е хомосексуалец, а ги има и слободно се шетаат низ град. И, во Охрид посебно, во лето има се и сешто, јас лично забележав на концертот од Армин ван Бурен 2 машки се држеа за рака, и никој не ги нападна, само некои малку чудно ги погледнаа.
Па изгледа не ги видел правилен човек...иначе кога го пресече боле курето?
Биди си ти либерален...јас и тие како мене ќе останеме закоравени во своите мислења, како што не учеле дека се што е воннормално да не го прифаќаме.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Биди си ти либерален...јас и тие како мене ќе останеме закоравени во своите мислења, како што не учеле дека се што е воннормално да не го прифаќаме.
а кој е правилен човек? :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Rodeo Tvrdo

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
Абе тоа да, никој на никого не може да му каже што да прифати а што не, јас на пр. никогаш нема да прифатам луѓе што носат жолти патики, оти ја мразам жолтата боја, исто, никогаш нема да ги сфатам луѓето што јадат макарони со сирење, оти такво јадење мене ми е грдо... ама, тоа не ми дава право тие што носат жолти патики и тие што јадат макарони со сирење да ги напаѓам и тепам, зш има соодветни казни. Исто и ти, може никогаш да не ја прифатиш хомосексуалноста, ама немаш право да тепаш хомосексуалци, како што кажа во некој од претходните постови "биче жустро", или можеби погрешно сум те сфатил.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
а кој е правилен човек? :unsure
Некој со слични сваќања на моиве.
Абе тоа да, никој на никого не може да му каже што да прифати а што не, јас на пр. никогаш нема да прифатам луѓе што носат жолти патики, оти ја мразам жолтата боја, исто, никогаш нема да ги сфатам луѓето што јадат макарони со сирење, оти такво јадење мене ми е грдо... ама, тоа не ми дава право тие што носат жолти патики и тие што јадат макарони со сирење да ги напаѓам и тепам, зш има соодветни казни. Исто и ти, може никогаш да не ја прифатиш хомосексуалноста, ама немаш право да тепаш хомосексуалци, како што кажа во некој од претходните постови "биче жустро", или можеби погрешно сум те сфатил.
Почнавме и глупости да пишуваме....оди читни за правата што ги бараат и ќе разговараме. А вака ме провоцираш само за да кажам дека мразам педери. Да хомофоб сум, и непостои начин тоа да се промени.

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Rodeo Tvrdo

Активен Член
20 мај 2012
98
68
28
Скопје
А вака ме провоцираш само за да кажам дека мразам педери. Да хомофоб сум, и непостои начин тоа да се промени.

Ти можеш да мразиш, да сонуваш како убиваш педери, да бидеш хомофоб, да мразиш што сакаш, ама немаш право некој да го повредуваш на било каков начин, зашо демократијата тоа не го дозволува и има казни за таков чин.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ти можеш да мразиш, да сонуваш како убиваш педери, да бидеш хомофоб, да мразиш што сакаш, ама немаш право некој да го повредуваш на било каков начин, зашо демократијата тоа не го дозволува и има казни за таков чин.
Важит, уживај сега...така нека е.