Некој луѓе секој ден ги гледам па ги мрзам..Како можи нешто да го мразиш а секојдневно да го користиш ? И по што заклучи дека сите го мразат ?
По разговор со голем број луѓе, уште прашања имаш ли?
Некој луѓе секој ден ги гледам па ги мрзам..Како можи нешто да го мразиш а секојдневно да го користиш ? И по што заклучи дека сите го мразат ?
А ми одговри на првото прашање за да прашувам уште ? А по се изгледа недоволен број на луѓе, пробај со уште неколку.
Некој луѓе секој ден ги гледам па ги мрзам..
По разговор со голем број луѓе, уште прашања имаш ли?
Го делам истото мислење со She, + ќе ја надополнам: Доколку се укине фб ќе бидам мн среќна, а сама да го деактивирам не сум ни пробала ниту ќе пробам, од проста причина што ќе ми биде криво зашо другите да имаат а ја не, едноставно ќе ме копка што се дешава со некои луѓе шо комуницирам
Твојава разлика е уште по фатална.Споредбата ти вришти. И фејсбукот можи да го гледаш ама не мора да го користиш. Би се дружел со луѓе што ги мразиш ?
океј де, и со тие што не комуницирам а ме интересираат :angelА само преку фејсбукот можеш да дознаеш што се дешава со тие што комуницираш ?
Твојава разлика е уште по фатална.
Помеѓу комуникација надвор во живо и комуникација преку ПЦ би го одбрал првото..