Сите го мрзиме Facebook, а никој не брише профил

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Како можи нешто да го мразиш а секојдневно да го користиш ? И по што заклучи дека сите го мразат ?
Некој луѓе секој ден ги гледам па ги мрзам..
По разговор со голем број луѓе, уште прашања имаш ли? ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Avona Vi

.M_

Староседелец
15 февруари 2012
35
17
1,008
34
А ми одговри на првото прашање за да прашувам уште ? А по се изгледа недоволен број на луѓе, пробај со уште неколку. ;)

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
А ми одговри на првото прашање за да прашувам уште ? А по се изгледа недоволен број на луѓе, пробај со уште неколку. ;)
Некој луѓе секој ден ги гледам па ги мрзам..
По разговор со голем број луѓе, уште прашања имаш ли? ;)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Не сум зависен, се логирам на 3-4 дена, само за да проверам ако некој ме барал, инаку немам време да седам на чат и да се допишувам со кој стигнам, многу ми е повеќе интересен форумов и дискусии отколку (да не се изразам некултурно).

.M_

Староседелец
15 февруари 2012
35
17
1,008
34
Споредбата ти вришти. И фејсбукот можи да го гледаш ама не мора да го користиш. Би се дружел со луѓе што ги мразиш ?

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
502
1,110
393
Го делам истото мислење со She, + ќе ја надополнам: Доколку се укине фб ќе бидам мн среќна, а сама да го деактивирам не сум ни пробала ниту ќе пробам, од проста причина што ќе ми биде криво зашо другите да имаат а ја не, едноставно ќе ме копка што се дешава со некои луѓе шо комуницирам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Gabby

.M_

Староседелец
15 февруари 2012
35
17
1,008
34
Го делам истото мислење со She, + ќе ја надополнам: Доколку се укине фб ќе бидам мн среќна, а сама да го деактивирам не сум ни пробала ниту ќе пробам, од проста причина што ќе ми биде криво зашо другите да имаат а ја не, едноставно ќе ме копка што се дешава со некои луѓе шо комуницирам :D

А само преку фејсбукот можеш да дознаеш што се дешава со тие што комуницираш ?

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Споредбата ти вришти. И фејсбукот можи да го гледаш ама не мора да го користиш. Би се дружел со луѓе што ги мразиш ?
Твојава разлика е уште по фатална.
Помеѓу комуникација надвор во живо и комуникација преку ПЦ би го одбрал првото..

.M_

Староседелец
15 февруари 2012
35
17
1,008
34
Твојава разлика е уште по фатална.
Помеѓу комуникација надвор во живо и комуникација преку ПЦ би го одбрал првото..

О мачна душо, не ти е лесно и тебе.
Прво ти почна со споредби, па сметај колку си фатален. А па од каде сега ова со одбирањето.