брат, стварно зошто немаш фејсбук?Чувството кога немаш фејсбук и сите ти кењаат леле како може да немаш фејсбук .. леле ти нормален ли си ..
Абе сатано кај си да ги слушнеш децава
Зошто ми е ( )брат, стварно зошто немаш фејсбук?
Mex .. најтапа работа ми е фејсот имав .. ама не повеќеза многу работи
ако си го користел за манијачење цицки и газови па ти прошол меракот више, или за покер, тогаш океј. Меџутим фејсбукот е многу корисна работа, ако знаеме разумно да го користиме.Mex .. најтапа работа ми е фејсот имав .. ама не повеќе
да .. знам .. го користев само за чат .. не сум по манијачењето воопшто .. само си пишував со другари/другарки .. но повеќето имаат скајп/мсн/мобилен од мене .. па комуникацијата не е проблем.ако си го користел за манијачење цицки и газови па ти прошол меракот више, или за покер, тогаш океј. Меџутим фејсбукот е многу корисна работа, ако знаеме разумно да го користиме.
но океј, само онака си прајме муабет.
Кога не било ?Изгледа денес е во мода да се плаче за повеќе внимание.
Отсекогаш. Ама во денешно време повеќе. )да .. знам .. го користев само за чат .. не сум по манијачењето воопшто .. само си пишував со другари/другарки .. но повеќето имаат скајп/мсн/мобилен од мене .. па комуникацијата не е проблем.
Башка ептен забегаа со ask.fm и такви страни .. и гњавење по чатови цело време .. и да не набројувам уште многу работи, па на крај ми скисна едноставно .. и удрив Deactivate
Кога не било ?