Дискотека „Харем"

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ај јас ќе ти појаснам во кратки црти.
Абеее времина беа тоа, ко бевме млади и луди, сега сме само луди. Вака изгледаше еден ден во харемот низ призмите на еден форумџија/ ќе се земам јас за пример.
Станувам од сабаје (онака мамурен од претходниот ден-пијанка во харемот + уморен цела вечер на сарчето стриптиз и играв), земам кафето вонвиртуелното, уклучувам форумот, слушам гонзо тука вика: ајде мајоре остај кафето, да закачиме по еден абсолут- демек чивија со чивија се ваќа... мелпомена иде со тортите од кафичот црнобело да ни го крени шекерот и вика: абе ајде изедете ги тортиве и да денсниме малце на подиум... тука се вртат некои уште играат, стрит чик, лејди блу, јами најголеми денсери во дискотекава... на сепаре гледаш 048 ја шмека форевр , она му се смешка под мустаќ (ама да знајш тука ја фати ја убеди некако во пијана состојба и ја доби)... па иде овој лудиот парвати со некој ултра виолетов костум, и инфра црвени кондурчина број четересет и два, кажвит два реда муабет на кумановски , сам се смејт , сам се прашуват, сам си одговарат и бегат таму на тие високите маси пие некој коктел пинаколада на пример. Трабл иде после ручек зема текилите, пали џоинт внатре салата се прајт и одма некоја идеа за журка (пена парти, пендрек парти, п***а парти... шо било нешто само парти да е)
4 фан и саладин со пивцината застанале до некој стуб и ги мерат девојките од утро до вечер, и само ги оговараат која е позгодна која да ја бркаат вечерва шо да и прават итн. Најтмери нон стоп до тие миксетите цела вечер музиката до максимум да ти пукнат ушите али добра музика пушташе- секоја чест. Џакал летнат како секогаш нон стоп влези внатре, оди надвор, во вц, на подиум, на сепаре, на шанк, никако да се завртит тука- сад го видиш, сат не го видиш. Кнајф со лејди ќе поминеа на една пијачка (пола сат) и ќе ги снемаше демек имаа работа во ПП, и така all day all night.... ех многу убаво беше тогаш.

melpomena еве го стриптизот за Sarah, сеуште добро играм:zelen
Aх овој стриптиз, јас те набцкав да играш и ооооп се прослави Мајорот :giggle
А кажи на времето кога ти ги пцуваше кладилниците низ сите теми :rofl А овде сите ќе се стѕепат во кој да биде клучот од харемот,а Dr.Gonzo ги заведуваше сите по ПП со него уште кој не отиде :D ЈАс сум Величествената :rolleyes: таму се преку мене одеше.
Ееее а ви текнува ли кога јас правев забава на радиото, па кога праќав поздрави? Па за секој има посебна песна?

Се сеќавам дека за новите членови ја посветив оваа песна

И дајте пак да направеме некоја јака журка, Мајорот стриптиз ќе ни игра, потоа i_wanna_fly ќе ни пее, а ја сите нови членови ќе ги манијачам и потоа ќе ми бидат робови има вечно да ме слушат:gjavol

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Aх овој стриптиз, јас те набцкав да играш и ооооп се прослави Мајорот :giggle
А кажи на времето кога ти ги пцуваше кладилниците низ сите теми :rofl А овде сите ќе се стѕепат во кој да биде клучот од харемот,а Dr.Gonzo ги заведуваше сите по ПП со него уште кој не отиде :D ЈАс сум Величествената :rolleyes: таму се преку мене одеше.
Ееее а ви текнува ли кога јас правев забава на радиото, па кога праќав поздрави? Па за секој има посебна песна?

Се сеќавам дека за новите членови ја посветив оваа песна
Сара,без реклами на други теми во оваа тема молам :gjavol :giggle
Јас на тие не се секавам,не сум била активна тогаш.Или пак не сум била поканета,шо знам ја.:unsure
Се разминавме за 10 минути, пуу јзк :D

Добро утро народе, да не има некој батерија за саатво во соба, станувам и гледам 7 и пол , амане бе си викам се изнаспав а сум спиел два саати :cool:
Ееее Шака бее,ама си свеж посабајлечки,ова ретко се случува:)
ете ти батерии,на сред диско ми бараш
baterii.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and ShakaZulu

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Сара,без реклами на други теми во оваа тема молам :gjavol :giggle
Јас на тие не се секавам,не сум била активна тогаш.Или пак не сум била поканета,шо знам ја.:unsure
Ееее Шака бее,ама си свеж посабајлечки,ова ретко се случува:)
ете ти батерии,на сред диско ми бараш
baterii.jpg
Kолку песно само се порачаа за тебе :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Ај јас ќе ти појаснам во кратки црти.
Абеее времина беа тоа, ко бевме млади и луди, сега сме само луди. Вака изгледаше еден ден во харемот низ призмите на еден форумџија/ ќе се земам јас за пример.
Станувам од сабаје (онака мамурен од претходниот ден-пијанка во харемот + уморен цела вечер на сарчето стриптиз и играв), земам кафето вонвиртуелното, уклучувам форумот, слушам гонзо тука вика: ајде мајоре остај кафето, да закачиме по еден абсолут- демек чивија со чивија се ваќа... мелпомена иде со тортите од кафичот црнобело да ни го крени шекерот и вика: абе ајде изедете ги тортиве и да денсниме малце на подиум... тука се вртат некои уште играат, стрит чик, лејди блу, јами најголеми денсери во дискотекава... на сепаре гледаш 048 ја шмека форевр , она му се смешка под мустаќ (ама да знајш тука ја фати ја убеди некако во пијана состојба и ја доби)... па иде овој лудиот парвати со некој ултра виолетов костум, и инфра црвени кондурчина број четересет и два, кажвит два реда муабет на кумановски , сам се смејт , сам се прашуват, сам си одговарат и бегат таму на тие високите маси пие некој коктел пинаколада на пример. Трабл иде после ручек зема текилите, пали џоинт внатре салата се прајт и одма некоја идеа за журка (пена парти, пендрек парти, п***а парти... шо било нешто само парти да е)
4 фан и саладин со пивцината застанале до некој стуб и ги мерат девојките од утро до вечер, и само ги оговараат која е позгодна која да ја бркаат вечерва шо да и прават итн. Најтмери нон стоп до тие миксетите цела вечер музиката до максимум да ти пукнат ушите али добра музика пушташе- секоја чест. Џакал летнат како секогаш нон стоп влези внатре, оди надвор, во вц, на подиум, на сепаре, на шанк, никако да се завртит тука- сад го видиш, сат не го видиш. Кнајф со лејди ќе поминеа на една пијачка (пола сат) и ќе ги снемаше демек имаа работа во ПП, и така all day all night.... ех многу убаво беше тогаш.

melpomena еве го стриптизот за Sarah, сеуште добро играм:zelen
Majоре фала за објаснувањето. Како што гледам, убави времиња биле ...

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
бреј : ) кд се праесмо салата по шанкови и сепариња од самрак до зори и тој без Селму Хаек и тија остали мучачоси...
туре фрштесфа од сфи стране, сфе батерие ги испотрошисмо на бонг што га донесе Најтмер
после тој Трабл измисли ризле што се викаф оцебе и дувасмо по цел ноќ на форум како дувачки оркестар некој си од Стримицу
први лапачке преко пепе се дешаасфа туј у харем, а гонзо.... гонзо главан фраер гада му е*у загаденога
отфори ни харем и после стално забегуеше по други жене од друи форуми
јако беше еј : )

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
од што к*р сакаш фруктал?
иамо праску помаранџу вишњу јагоду боровницу и још некои шарени там такфи некакфи : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
од што к*р сакаш фруктал?
иамо праску помаранџу вишњу јагоду боровницу и још некои шарени там такфи некакфи : )
Абе каков било, знам дека ќе ми се помочаш во чашата или ќе ми плукниш...туку дај донеси, или
394492_401244419924466_1936695938_n.jpg