Дискотека „Харем"

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
  • Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and street_chic

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Абе јас сум уште нова овде...чекајте дури се да укапирам...
Ај јас ќе ти појаснам во кратки црти.
Абеее времина беа тоа, ко бевме млади и луди, сега сме само луди. Вака изгледаше еден ден во харемот низ призмите на еден форумџија/ ќе се земам јас за пример.
Станувам од сабаје (онака мамурен од претходниот ден-пијанка во харемот + уморен цела вечер на сарчето стриптиз и играв), земам кафето вонвиртуелното, уклучувам форумот, слушам гонзо тука вика: ајде мајоре остај кафето, да закачиме по еден абсолут- демек чивија со чивија се ваќа... мелпомена иде со тортите од кафичот црнобело да ни го крени шекерот и вика: абе ајде изедете ги тортиве и да денсниме малце на подиум... тука се вртат некои уште играат, стрит чик, лејди блу, јами најголеми денсери во дискотекава... на сепаре гледаш 048 ја шмека форевр , она му се смешка под мустаќ (ама да знајш тука ја фати ја убеди некако во пијана состојба и ја доби)... па иде овој лудиот парвати со некој ултра виолетов костум, и инфра црвени кондурчина број четересет и два, кажвит два реда муабет на кумановски , сам се смејт , сам се прашуват, сам си одговарат и бегат таму на тие високите маси пие некој коктел пинаколада на пример. Трабл иде после ручек зема текилите, пали џоинт внатре салата се прајт и одма некоја идеа за журка (пена парти, пендрек парти, п***а парти... шо било нешто само парти да е)
4 фан и саладин со пивцината застанале до некој стуб и ги мерат девојките од утро до вечер, и само ги оговараат која е позгодна која да ја бркаат вечерва шо да и прават итн. Најтмери нон стоп до тие миксетите цела вечер музиката до максимум да ти пукнат ушите али добра музика пушташе- секоја чест. Џакал летнат како секогаш нон стоп влези внатре, оди надвор, во вц, на подиум, на сепаре, на шанк, никако да се завртит тука- сад го видиш, сат не го видиш. Кнајф со лејди ќе поминеа на една пијачка (пола сат) и ќе ги снемаше демек имаа работа во ПП, и така all day all night.... ех многу убаво беше тогаш.

melpomena еве го стриптизот за Sarah, сеуште добро играм:zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
е ова можиш комотно број три да го насловиш

http://forum.crnobelo.com/threads/show-must-go-on-part-ii.3497/
плус додај таму за аристократот го заборави,и плус и јас денсав,не носев само торти :place ама изгледа дека неубо и не си ме запамтил :place
може не играм најубо ама види како најубо те инспирирам :sreken
ко ниедна досега
ајде па после шоуто број четири,одкако го заљубив slb_bobo а и тој мене (inlove)
и нека не ви се чинам озбилна,сите се сменивме,некој порасна,некој одрасна но битно овде сме,на зима ке се пикнеме пак по дискотекиве

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам харемов да напрај една ваква журка !!!

ние тек торти правиме :D
ајде нашите поколениа ке направат,ние собиранка покултурна на концерт на Балашевич да ја организираме ке е доволно

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
ваљда не си исполегнафте сите, ебагооо?
Се разминавме за 10 минути, пуу јзк :D

Добро утро народе, да не има некој батерија за саатво во соба, станувам и гледам 7 и пол , амане бе си викам се изнаспав а сум спиел два саати :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Nightmare_f and melpomena