Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Нешто Мајорон ми е променлив во последно време...од крајности до крајности (wasntme)
Аххх не само јас на Бобо,и на Мајорот делуваат Трабл,уоманинред,стретчик ...... :D
Очигледно на форумов му треба chat... ipopovski до кај си друже со проектот, и дали ќе се реализира?
проектот околу чатот јас колку што се секавам,не беше изгласан од нас форумџиите и се остави за некои подобри времиња
директно од владата Сијка Пиштолова :sreken

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Се Сара бе, се Сара до кога ова? Се шалам :D
Дур си жива :D

Да де,за озбилно,ке му дишам на телефон,оти ако му презборам,ке помиси го бара тетка му :D
Или мајка ми. Се уплоса прееска кога мама му одговори на повикот наместо јас.:rofl
Очигледно на форумов му треба chat... ipopovski до кај си друже со проектот, и дали ќе се реализира?
Мајоре извини шо ја напнав темава, ама морав...Не е до мене...

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Нешто Мајорон ми е променлив во последно време...од крајности до крајности (wasntme)
Аххх не само јас на Бобо,и на Мајорот делуваат Трабл,уоманинред,стретчик ...... :D

проектот околу чатот јас колку што се секавам,не беше изгласан од нас форумџиите и се остави за некои подобри времиња
директно од владата Сијка Пиштолова :sreken
Па нели во темата- предлози за дополнителна функционалност... требеше да сме сериозни на темиве, форумот да биде дискутабилен, а не како смешка да изгледа:unsure
Поздрави ја Сијка Пиштолова дирекно од Никола Пушкаров.
Мајоре извини шо ја напнав темава, ама морав...Не е до мене...
Нема врска, штом се работи за љубов и во темата ''правила на форумот" од мене имаш дозвола да се изјасниш.;)
Ене ти една песна за хит на неделава:)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Нема врска, штом се работи за љубов и во темата ''правила на форумот" од мене имаш дозвола да се изјасниш.;)
Ене ти една песна за хит на неделава:)
Фала Мајоре и уште еднаш извини...Од сеа ќе си затнам устата...овај...ќе си скријам тастатурата де...

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па нели во темата- предлози за дополнителна функционалност... требеше да сме сериозни на темиве, форумот да биде дискутабилен, а не како смешка да изгледа:unsure
Поздрави ја Сијка Пиштолова дирекно од Никола Пушкаров.
Ти се заблагодарува на поздравот и пак повторува

Абе сите се менуваме,ама дека од едниот крај па на другиот крај од шублерот и ми пага чудно кога е така :D и затоа сакав да си кажам,иначе да,си има места за хумори и си има места и за секс и за дрога и за алкохол и за психологија.......,ке се затекнуваме низ локаливе на форумов,ваљда нема да сме секогаш се со контра расположениа.
Ете вечерва се начекавме овде,ус кафе си направивме муабети,си кажавме,си прашавме..

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and slb_bobo

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
The_Mayor не ми посветуваш внимание
Не е точно, јас комплетно сум посветен на тебе и на твојот профил.
The_mayor последен пат беше виден како го прегледува профилот на tigerwomen31sk пред неколку секунди.:zelen

Статус
Затворена за нови мислења.