Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас дадов еднаш и предлог кога се брише мислење да стига известување на оној кој го напишал, чисто колку да се има преглед кое мислење е избришано. Но што е, тоа е. Немам против бришење офтопици, но би сакал да знам кога ми бришат некое мислење.
На почетокот ако ова се воведе ке е тешко но со тоа за во иднина ке се олесни работата,кога некој ке се види јавно дека е спомнат за офф топици или било која причина ради која му е избришано некое мислење не верувам дека се со едно исто дека ке продолжи.
Плус нема да има не објективни бришења,нема никој ни да се усудува.
Но првите месец два ке видат зорт модераторите и тоа доста голем зорт.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Првпат во животот сам да си признаам дека не сум способен да возам кола.Не ѓон, не знам каков збор треба да го опише моето вчерашно пијанство.Се помирив и се враќав со такси.
Ама битно топ беше на ван гог, бар првите песни му ги фатив а за понатака викаат добро било :D

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Првпат во животот сам да си признаам дека не сум способен да возам кола.Не ѓон, не знам каков збор треба да го опише моето вчерашно пијанство.Се помирив и се враќав со такси.
Ама битно топ беше на ван гог, бар првите песни му ги фатив а за понатака викаат добро било :D
Ти важно супер си поминал, а си отишол со такси, а со твоја кола исто е :giggle:rolleyes:

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Ти важно супер си поминал, а си отишол со такси, а со твоја кола исто е :giggle:rolleyes:
Стандард колку и да сум пијан увек сум возел кола, колку и да не ми дозволувале другарите.Ама овој пат стварно бев изгубен, не ни знаев ни кола кај сум оставил нити кај се наоѓам.Како да ме дрогираше тој келнерот :D

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK and Selma

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК...вечерва сум некако посебно патетично расположена...после толку патетично изненадување уште не можам да се приберам...(facepalm)

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Don't lie :D You were very happy.
Да, дури не скапирав дека е само обид да ми влезе под панталони...Е не може! ;)
А и плус, нели и самата рече дека е патетично?
Романтично = патетично?? Remember??:^)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Да, дури не скапирав дека е само обид да ми влезе под панталони...Е не може! ;)
А и плус, нели и самата рече дека е патетично?
Романтично = патетично?? Remember??:^)
За мене е, за мене се е патетично (wasntme) И јас на крај самата ќе си испаднам патетична.

Ај вона флај саак романтика, ти признавала или не признавала јас едноствано знам.

Статус
Затворена за нови мислења.