Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Мислам дека ќе работи, сеа ан 25 се Црвена јабука, а на 27 има foam party. Ако доагаш да ми пишеш, ако не барем на 5минути да се видеме. :D
Еве сега паѓаат договори,ако испадне нешто те барам колешке!:) И уште едно фала :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Ќе те стегне малку левата рака, ќе осетиш ситен бодеж кај срцето, и за момент се освестуваш. Си ветуваш дека од утре ќе смениш многу работи.
Ќе љубиш, ќе се смееш повеќе.
Доаѓа утре и повторно стара песна.
По некое време срцето ќе ти прескокне еден циклус.
И пак ветуваш. И пак забораваш.

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Сакам да кажам дека ми е смачено да шетам по улица и гледам плакати на починати лица не постари од пеесетина години. Смачено ми е кога ѕвони телефонот за да се пренесе таа ужасна вест. А во последно време такви вести слушам многу често. Смачено ми е да ги губам личностите кои ми значат, да ги губам и тоа засекогаш. Тешко е кога знаеш дека никогаш веќе нема да ги видиш. :(

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ви посакувам ЉУБОВ, затоа што се малку ја има...
Ви посакувам СРЕЌА, која секогаш е далеку кога ни треба...
Ви посакувам НАДЕЖ, која често ја губиме...
Ви посакувам ЗДРАВЈЕ, кое го имаме, а не го чуваме...
Ви посакувам УСПЕХ, кој животот неможе секогаш да ни го загарантира...
Ви посакувам НАСМЕВКА која животот се поретко ни ја подарува...

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and Nighty

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
милион мисли во една секунда зарем можно е и тоа :giggle ах затоа глава ме боли ...(facepalm) не за џабе рекла од многу мислење глава боли :giggle

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Навелико постојано однемува постови:)
Не дека ми смета,и онака се многу,само уште да знаевме каде одприлика и што е избришано,колку да научиме каде сме претерале.
Долго време не се бришеше и сега се одеднаш,се надевам нема ни ние повеке толку да грешиме но и толкаво затишје од небришење дека нема да се повтори.
Да повторам,не ми смета што се брише,требаше,и тоа како требаше.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Навелико постојано однемува постови:)
Не дека ми смета,и онака се многу,само уште да знаевме каде одприлика и што е избришано,колку да научиме каде сме претерале.
Долго време не се бришеше и сега се одеднаш,се надевам нема ни ние повеке толку да грешиме но и толкаво затишје од небришење дека нема да се повтори.
Да повторам,не ми смета што се брише,требаше,и тоа како требаше.
Јас дадов еднаш и предлог кога се брише мислење да стига известување на оној кој го напишал, чисто колку да се има преглед кое мислење е избришано. Но што е, тоа е. Немам против бришење офтопици, но би сакал да знам кога ми бришат некое мислење.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi
Статус
Затворена за нови мислења.