Супер би било ако прават пакхахаха можно е базенот е во кисела вода/припор и мислам дека ќе има пак следната сабота
Супер би било ако прават пакхахаха можно е базенот е во кисела вода/припор и мислам дека ќе има пак следната сабота
Затоа што ако еднаш испуштиш известување од некоја тема (т.е. не го прегледаш) веќе нема да ти стигаат известувања од таа тема освен ако некој те тагне. Стисни на „Означи како прочитани“ и ќе ти ги стави сите мислења од сите теми како прочитани и пак ќе ти стигаат известувања од сите теми кои ги надгледуваш.СДП зашо бе известувања не ми стигаат од теми кои ги надгледувам ? о_О
dankeЗатоа што ако еднаш испуштиш известување од некоја тема (т.е. не го прегледаш) веќе нема да ти стигаат известувања од таа тема освен ако некој те тагне. Стисни на „Означи како прочитани“ и ќе ти ги стави сите мислења од сите теми како прочитани и пак ќе ти стигаат известувања од сите теми кои ги надгледуваш.
Во понеделници ниеден музеј не работи во Крушево, јас се зафркнав немој и ти.Има некој што знае дали ќе работи утре Спомен куќата на Тоше Проески (пошо е државен празник) ?
Фала за информација, а уште ова да прашам Aqua паркот во Пробиштип ќе работи?Во понеделници ниеден музеј не работи во Крушево, јас се зафркнав немој и ти.
Мислам дека ќе работи, сеа ан 25 се Црвена јабука, а на 27 има foam party. Ако доагаш да ми пишеш, ако не барем на 5минути да се видеме.Фала за информација, а уште ова да прашам Aqua паркот во Пробиштип ќе работи?