Тенис

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Рафа уште еднаш докажа дека е неприкосновен на земја. Секоја чест 7 титула на РГ.
Нереден е Вимболдон, искрено сакам да гледам еден епски меч помеѓу Рафа и Роже.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Рафа уште еднаш докажа дека е неприкосновен на земја. Секоја чест 7 титула на РГ.
Нереден е Вимболдон, искрено сакам да гледам еден епски меч помеѓу Рафа и Роже.
И секако Рафа да победи на тој епски меч. ;):giggle

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Надал се повече и од УС Опен(worried) Оваа негова стара повреда ме загрижува. Знам дека оддамна се мачи со колената уфф се надевам дека човеков ќе се опорави и дека за брзо ќе го гледаме на тенискиве терени.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Надал се повече и од УС Опен(worried) Оваа негова стара повреда ме загрижува. Знам дека оддамна се мачи со колената уфф се надевам дека човеков ќе се опорави и дека за брзо ќе го гледаме на тенискиве терени.
Пред некој ден читав дека боледувал од некаков Хоф синдром (нешто со колената) и ако сака да игра пак ќе треба некое време да се повлече од сцената и да мирува дома, зашто операцијата била многу ризична. Се надевам дека ќе оздрави што побрзо и ќе се врати во својата форма.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Пред некој ден читав дека боледувал од некаков Хоф синдром (нешто со колената) и ако сака да игра пак ќе треба некое време да се повлече од сцената и да мирува дома, зашто операцијата била многу ризична. Се надевам дека ќе оздрави што побрзо и ќе се врати во својата форма.

Да, Надал е. Боледува од т.н. синдром Хофа, кој предизвикува силни болки во предниот дел на коленото. :)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Каков последен натпревар одигра Родик против Дел Потро, браво, секоја чест, аууу!
Замина со „бум“, замина со еден последен печат, поштено го намачи 9 години помладиот од него колега на тениските терени. :)
Ова вечерва беше „училишна“ дефиниција за тоа какво уживање ни озовможува тенисот. (party)

Е сега, ми останува само да се надевам на чудо против Ноле и нова победа за Делпо! :ninja

efederer

Админ
Член на администрација
2 октомври 2011
156
256
1,063
Јас го исплакав Родик ми се чини и повеќе од жена му. Ќе ми фали, ги обожавав натпреварите против него. Денес му простувам и за ова:
:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Како што имам напишано погоре Енди Родик ми е омилен тенисер заедно со Рафа, тешки ми падна неговото пензионирање, тоа е тоа имаше одлична кариера, беше број 1, во последните неколку години најдобар американски тенисер.
Еве ја сега Серена, јас мислам дека женава треба да ја преместат да игра со машкиве, која сила ја има значи, како ги мава топчињата тоа не е можно.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Вчера мечот Бердих-Мареј на се` личеше само на тенис не. Условите беа катастрофа, почнаа дури и столици да летаат а такви услови не му одговараат на Бердих, висок тенисери уште повисоко го крева топчето и оп преку него=полош сервис. Штета, баш штета во такви услови да се игра полуфинале а сигурна сум дека Бердих поголеми проблеми ќе му направеше на Мареј дури и можеше да го победит. За Ферер- Новак нема многу да коментирам, условите повторно катастрофални и овој прекин многу му одговара на Новак да се совземи, како и да е од тенисериве што останаа јас Ферер ќе го бодрам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Тенис сг ке почну у школу да трењирам, како спортска активност. Изгледа ми како интересан спорт. Веран навивач сам на Џоковиќа