Каде можам да најдам? (општо)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Вакви купаќи?:)
581294_10151062329264973_2066635820_n.jpg

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Каде во Скопје можам да најдам масажа на нозе со оние рипките Карабата во аквариум што ги ставаш нозете и ти ги грицка?

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Каде во Скопје можам да најдам масажа на нозе со оние рипките Карабата во аквариум што ги ставаш нозете и ти ги грицка?
Ејјј такви видов во Бугарија имаше:D а за во Македонија немам слушнато..

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Знам дека и во Грција има.

Последната недела од одморот ја посетив Грција и видов во едно гратче вакво место. Сакав да пробам, но не сакав да ризикувам да си ги ставам нозете во сад со вода кој не го чистат по користење, сад кој не знам каква личност го има користено пред мене (а го користат многу, бидејќи имаше редица). И самата помисла на риби кои јадат мртва кожа од нозе од секакви луѓе ми беше многу не-санитарна, па си отидов.

Цената беше околу 60 евра. Не знам за колку време, но беше кратко. За во Македонија не сум сигурен дека има.

Инаку:

Каде можам да најдам маски за iPhone 4S освен во Дуна компјутери?

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Ејјј такви видов во Бугарија имаше:D а за во Македонија немам слушнато..

И јас видов лани на Сончев Брег дека имаше. Но тие не се сигурни, пренесуваат болести како што се сида и слични.

Знам дека и во Грција има.

Последната недела од одморот ја посетив Грција и видов во едно гратче вакво место. Сакав да пробам, но не сакав да ризикувам да си ги ставам нозете во сад со вода кој не го чистат по користење, сад кој не знам каква личност го има користено пред мене (а го користат многу, бидејќи имаше редица). И самата помисла на риби кои јадат мртва кожа од нозе од секакви луѓе ми беше многу не-санитарна, па си отидов.

Цената беше околу 60 евра. Не знам за колку време, но беше кратко. За во Македонија не сум сигурен дека има.

Инаку:

Каде можам да најдам маски за iPhone 4S освен во Дуна компјутери?

Маски имаш во скоро секоја мобилара.

Иначе за ова со рипкиве има во Македонија, баш пред еден месец на ексклузив имаше. Е сега дали беше во Силуете, Афродита еС незнам...но знам дека сигурно има.

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје

Иначе за ова со рипкиве има во Македонија, баш пред еден месец на ексклузив имаше. Е сега дали беше во Силуете, Афродита еС незнам...но знам дека сигурно има.

Не сум сигурен дека има баш во секоја мобилара, ама ќе проверам. На крај, веројатно, ќе завршам со некоја маска од Duna од 1.300 што всушност ја има на Amazon за 3 долари.

Инаку, најдов нешто во Македонија за рипките. Иако е нова понудата (почеток на Август) купоните се распродадени, но има број и адреса: http://grouper.mk/skopje/deal/fish-spa-masaza-stapala

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје

epa ete be marick si znael kaj ima,sto prasuvas :D

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy and parvati