Јавен Форум

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Ми дојде една идеја да организираме Јавен Форум, каде што ќе може да дебатираме јавно по зададени теми, сите ќе имаме време и право на реплика. Тоа би се одржално на отворено.. Бидејќи вака сите глупат фраери овде, да видиме како ќе биде малце дебатирање во реалноста.

Скопје, идеја за локација:
1.Центар, спомен куќа Мајка Тереза
SpomenkukaMajkaTereza_500.jpg
P.S. Тоа позади статуата одма до Беговата Кула
2. Велосипедска патека општина Карпош
3363389.jpg
P.S. Амфитеатарот е од страната каде што е сликано, ќе се трудам да обезбедам слика..

Или локација на друго место во договор со ipopovski

Сакам вака јавно да си ги покажеме вештините и како ќе одговориме на зададените прашања. Чисто заради развивање на комуникациските вештини. И на крај може да одмориме или да појдеме во некој кафич.
Дали се сложувате и дали би имале желба за реализација на вакво нешто? Само за сериозни, не го дрвете на празно..

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Не би сакал да остане само како идеја напишана на форумов. Бара и реализација и напорна работа, но и желба од другите...

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Да се согласувам, еве би рекла дека амфитеатарот на патеката на кеј е добра локација, останува да се пријават членови, да се договори датумот и времето и да се избере атрактивна и интересна тема во која сите подеднакво ќе земат учество .

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Искрено да си кажам, имав желба јас за ваква реализација. Но последниве 2-3 дена се изгуби тоа. Баш поради карактерот на некои членови. Но ќе се соберам со неколкумина, колку да не биде за ич.

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Привлечна понуда, сум за. Немам искуство многу со форуми, а уште помалку со ваков јавен тип на дискусии. Само едно да прашам... Нема ова малку да е weird за случајните минувачи? Куп луѓе седнати и расправаат. Плус, многу лесно би можело да прејде во караници и викотници доколку дискусијата се вжешти.

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy and slb_bobo

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Не идам до Скопје за да се форумски едуцирам, па макар и цел живот неписмен да останам:zelen
Хипи добра ти е идеата само невозможно е форумот да се меша со реалноста, не глумат политичари луѓето на собиранка... ако евентуално сакате да си ги искажете своите квалитети преку говор, најгласниот и најтврдоглавиот ќе победи. Башка тоа секој еден член/човек постои област во која е добар, ако му се погоди тематиката за која ќе зборувате ќе биде најинтелегентен во компанијата.
И друго нешто за Иџо, него нема да му се допадне идеата, бидејќи непостојат кликови во јавниот форум, а кликовите носат центи.:zelen

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Привлечна понуда, сум за. Немам искуство многу со форуми, а уште помалку со ваков јавен тип на дискусии. Само едно да прашам... Нема ова малку да е weird за случајните минувачи? Куп луѓе седнати и расправаат. Плус, многу лесно би можело да прејде во караници и викотници доколку дискусијата се вжешти.
Ќе се глуми Хајд парк :)
Ако има тепачка тоа ќе бидат клановите.
Нема да одам, разбрав кланови ќе имало.
Иди бе у мој клан.... :)