Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк иусадх9уфх89уагфанбф8љгељхв9бљњ98фгљ9њгфбљгљб :showoff

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сдк иусадх9уфх89уагфанбф8љгељхв9бљњ98фгљ9њгфбљгљб :showoff
добра мајца на аватар : )
Добар е пато за Маркукуле за со точак? :) Манастир пред Прилеп? Трескавец веројатно :)
да ваљда е тј манастир, а за пут до куле брат незнам појма сс комбе куманофско бесмо и не спасмо нигде еднодневно беше,
само натпревар и толко, ск зависи има путинке бш за точкање и рипање, има и путинке и сс афто да си пројдеш
ти што сакаш да праиш там праи си, само немој салто мортале наназад сс точак без кацигу
не за друо казну ке ти пише шумска полиција иииии убао да си пројдеш брат
поздраф

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD and Scars

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
добра мајца на аватар : )

да ваљда е тј манастир, а за пут до куле брат незнам појма сс комбе куманофско бесмо и не спасмо нигде еднодневно беше,
само натпревар и толко, ск зависи има путинке бш за точкање и рипање, има и путинке и сс афто да си пројдеш
ти што сакаш да праиш там праи си, само немој салто мортале наназад сс точак без кацигу
не за друо казну ке ти пише шумска полиција иииии убао да си пројдеш брат
поздраф
fuck...заборајв на шумарите :) мора да си зеам шлем :) фала брат :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Чаша од нескафе онде, шише со две голтки сок во него овде, кутија од сладолед малце понатаму, листови хартија по кревети и масички..собава ми е џунгла. Со денови се убедувам да суредам ама не и не. Се нервирам што поголем дел од денот минувам во ваков хаос. Мајка ми се решила овој пат ни со прст да не мрдне, таа така ме научила, па сега сака да ме одучи. Ај кога и да е ќе светне и овој дел од куќава.
Не знам дали е мрза ова или тоа што немам желба за ништо. Само лежам и размислувам. Креветот ми е најдобар пријател последниве месец дена, а јас негов најлош.
Сакам да заспијам и да се разбудам после 4 години. Не знам како ќе ги издржам :(

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Мене пак ми се стори темана ко да е Кловнови на форум, их си викам интересна и читам ама све офтопици и после ко гледам поинаку бил наслловот ахх...не пијам више Горско од стаклена амбалажа.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
СДК .. форумов заминал у неповрат .. се додека има личности кои ја попречуваат цела дискусија .. ќе биде така.
Јбг, кога нема некој нешто да превземи :)
знам :) силна рука, муж у куќа....Модераторите се тифки, офтопик и кашкајци не секое чоше

Статус
Затворена за нови мислења.