Како замислувате дека изгледа одреден член од форумов?

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Marchisio исто како на аватарот го замислувам..:sreken
сличен да, за брзо време ќе ставам моја слика од одморов ќе ја тргнам анонимноста па макар и да ме прази некој од форумов, а можеби некој кога ќе ме види ќе се изненади што ме знае :giggle

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
сличен да, за брзо време ќе ставам моја слика од одморов ќе ја тргнам анонимноста па макар и да ме прази некој од форумов, а можеби некој кога ќе ме види ќе се изненади што ме знае :giggle

е па мислам нај арно е да ставиш една слика....па да не те мислиме..:mstickle

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
не ме држи у неизвесност :wub

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ја замислувам како милфица со црна долга коса, облечена во кожни панталони и кожни прслуци и камшик во раката иде да ми прави садо мазо, а јас бегам во стилот на Јохан Блејк, да би ме снимале за на јутуб со таа брзина ќе ме земат јамајканците на олимпијада без двоумење.

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Ја замислувам како милфица со црна долга коса, облечена во кожни панталони и кожни прслуци и камшик во раката иде да ми прави садо мазо, а јас бегам во стилот на Јохан Блејк, да би ме снимале за на јутуб со таа брзина ќе ме земат јамајканците на олимпијада без двоумење.
a koja toa?