Како замислувате дека изгледа одреден член од форумов?

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Плавуша и тоа природна :D
Постои ориентален стил.За мене бар постои.
Секако дека не се облекувам како трбушна плесачица но сакам и носам кошули долги широки,да ги наречам џамадани :D

Плавуша??? Е сега ќе ми треба време да го скувам тој факт:):) Да ја одзамислим кафената коса :giggle
Хахах не не мислев како трбушна плесачица далеку од тоа затоа и пишав модерен ориентален не знаев како да го наречам, а Баш на такви некои кошули и мислев:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Плавуша??? Е сега ќе ми треба време да го скувам тој факт:):) Да ја одзамислим кафената коса :giggle
Хахах не не мислев како трбушна плесачица далеку од тоа затоа и пишав модерен ориентален не знаев како да го наречам, а Баш на такви некои кошули и мислев:)

:) Кошули без ракави,како марами со отвори само за рацете и главата :)
Се нашалив за она со трбушната плесачица :D оти увидов дека има доста на кои не им е јасен како изгледа тој стил.
Но обожавам и тренерки,колку што можам избегнувам класични ОДЕЛА :) колку по комотно,толку по пријатно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@, slb_bobo and Oleri

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
slb_bobo вака нешто само малку постар и можеби со брада :) Но дефинитивно со долга коса.. (и без микрофон)
komen1_display.jpg

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
  • Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
WomanInRed
Весела , насмеана девојка со црвена коса (нормално) . Весели зелени очи, и многу пријателски настроена. Ја замислувам облечена кежуал, со капче на глава:):)
Со кафени очи и без капче на глава.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Oleri