Е имам една слика што ми се чини ќе биди многу посоодветна, ама не знам зошто не можам да ја постирампа освен тенот на кожата и бојата на косата, друго нишо не се совпаѓа
Е имам една слика што ми се чини ќе биди многу посоодветна, ама не знам зошто не можам да ја постирампа освен тенот на кожата и бојата на косата, друго нишо не се совпаѓа
сличен да, за брзо време ќе ставам моја слика од одморов ќе ја тргнам анонимноста па макар и да ме прази некој од форумов, а можеби некој кога ќе ме види ќе се изненади што ме знаеMarchisio исто како на аватарот го замислувам..
сличен да, за брзо време ќе ставам моја слика од одморов ќе ја тргнам анонимноста па макар и да ме прази некој од форумов, а можеби некој кога ќе ме види ќе се изненади што ме знае
не ме држи у неизвесностсличен да, за брзо време ќе ставам моја слика од одморов ќе ја тргнам анонимноста па макар и да ме прази некој од форумов, а можеби некој кога ќе ме види ќе се изненади што ме знае
a koja toa?Ја замислувам како милфица со црна долга коса, облечена во кожни панталони и кожни прслуци и камшик во раката иде да ми прави садо мазо, а јас бегам во стилот на Јохан Блејк, да би ме снимале за на јутуб со таа брзина ќе ме земат јамајканците на олимпијада без двоумење.
Не кажувамa koja toa?
не дека некако ми се свиѓаше замислава ја сакам улогата хахахаНе кажувам