Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Денеска баш пробав да симнам еден торент од thepiratebay.se и кога стиснав на download ми се отвори следново прозорче Untitled.jpg
и после кога стиснав на тоа Click Here to download through a VPN, ми се отвори следнава страница http://bartvpn.com/promo2/ .
Дали е кај сите вака или само кај мене е?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Денеска баш пробав да симнам еден торент од thepiratebay.se и кога стиснав на download ми се отвори следново прозорче Отвори ја прикачената датотека 10246
и после кога стиснав на тоа Click Here to download through a VPN, ми се отвори следнава страница http://bartvpn.com/promo2/ .

Што сакаш да симниш ??? имама акаунт на замунда

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
the jerk theory, види ако го има торентот таму прати ми во пп, јас немам акаунт на замунда :)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
the jerk theory, види ако го има торентот таму прати ми во пп, јас немам акаунт на замунда :)
Jaс го имав филмот ама скоро го избришав :D
НА замунда го има, ама ја ќе ти пратам еден друг сајт ист како замунда.

И ова како потсетување за сите, не објавувајте лнкови со илегална содржина!

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Денеска баш пробав да симнам еден торент од thepiratebay.se и кога стиснав на download ми се отвори следново прозорче Отвори ја прикачената датотека 10246
Тоа е само во Америка мислам. Кај нас уште не почнале да казнуваат за пиратерија. :)

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Jaс го имав филмот ама скоро го избришав :D
НА замунда го има, ама ја ќе ти пратам еден друг сајт ист како замунда.

И ова како потсетување за сите, не објавувајте лнкови со илегална содржина!
Прати во пп, не на фб. не можам да се уклучувам.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Тоа е само во Америка мислам. Кај нас уште не почнале да казнуваат за пиратерија. :)
мене ме нервира зашо ми излезе тоа. А баш сакав да го изгледам филмот, и така и така ми е досадно. А и пробав да го исклучам тоа прозорчето, не бива.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
немам BS Player..ако имаш ти види пробај..ако најди некој нека ми прати во пп..иначе i_wanna_fly пробав со то ми излезе еден ама не чини..фала за трудот :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
немам BS Player..ако имаш ти види пробај..ако најди некој нека ми прати во пп..иначе i_wanna_fly пробав со то ми излезе еден ама не чини..фала за трудот :)
Пиши ми го целото име на филмот. Мислам вака да биде A.Few.Best.Men.2011.BDRip.XviD-TheWretched. И каков превод бараш српски, бугарски, англиски? Те прашувам зашто македонски тешка работа да ти најдам. Ќе пробам да ти најдам. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Пиши ми го целото име на филмот. Мислам вака да биде A.Few.Best.Men.2011.BDRip.XviD-TheWretched. И каков превод бараш српски, бугарски, англиски? Те прашувам зашто македонски тешка работа да ти најдам. Ќе пробам да ти најдам. :)
знам дека слабо со македонските, па ако можеш да најдиш бугарски,српски или англиски пиши ми во пп..;)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp
Статус
Затворена за нови мислења.