Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Не можеш да најдеш кола на половно а да е исправна.Сите можни огласи за голф 4-ки да ги пребараш да се јавиш, да ги испробаш и ниедна ама бар блиску до сочувана кола да биде.Или климата заебана, или бордот не им работи, аирбег не исправен, сензори за абс поебани, мотор продуван, турбина поебана...
Хаос.
Еден другар на татко ми продаваше голф 4ка и тоа во одлична состојба, ако сакаш можам да прашам дали уште ја продава колата. Мислам дека ем регистрирана ја продаваше.

Едит сега видов дека си нашол.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК ми се игра Супер Марио, но спор ми е нетот и не можам да си го симнам, има ли некаде онлајн да се игра? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
СДК ми се игра Супер Марио, но спор ми е нетот и не можам да си го симнам, има ли некаде онлајн да се игра? :)
При онлајн играње ти прави Download = исто ти е како да ја симнуваш играта = симни си ја :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and Nighty

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103

http://www.playsupermariobrosonline.com/category/super-mario-bros

Овде имаш 10-ина игри со Марио, така што изборот е твој (лично, мислам дека Mario & Yoshi Adventure - двата дела - се сосема пристојна копија на оригиналот и тоа што го бараш). :)
Само и дружево над мене е во право, при самото играње ти се прави извесен download на играта, симнува податоци потребни да ти тече се’ како што треба во интернет прелистувачот. За вакви игри не троши многу, но не е ни на ништо, така што одлучи си сама. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and $3Я3|\||)&p&†Y
Статус
Затворена за нови мислења.