Олимпијада Лондон 2012

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Кој го испуштил официјалното отворање еве линкче за гледање. Има уште 3 дела, ќе бидат прикачени во текот на денот. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Ме интересира зошто само на фудбал играат младинци на Олимпијадава? (Само до 23 години) (think)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Зошто толку малку даваат ракомет?!?:mad

Мислам дека во прашање е лично убедување помеѓу одговорните во МТВ за тоа што треба да се емитува и кога. Знам само дека потенцираа дека во преден план им се тимските спортови (меѓу кои и ракометот), а не индивидуалните, па доколку во моментот кога се игра ракомет даваат нешто друго, тоа е зашто другиот тимски спорт или, конкретно, моменталниот натпревар, се смета за поинтересен.
Ете, вчера дадоа три ракометни натпревари во женска конкуренција, а и за денес е најавен еден во машка (22:15, Унгарија - Данска). Сепак, најавија и дека има простор за промени, така што може во последен момент да се жртвува едно натпреварување на сметка на друго.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Искрено МТВ си немаат врска, ај што пренесуваат олимпијада па морале само кошарка, фудбал, ракомет и одбојка да пренесуваат. Божем не можеме да гледаме тоа секој ден. Досадни ми станаа со тие спортови. А каде се кајак, бадминтон, пинг-понг, стрелаштво и многу други спортови кои немаме можност да ги видиме нигде освен ако немаме Еуроспорт? Разочаран сум од нив... :(