има појќе ама позгодни се на Рибарче, и помладиЈас мислам дека појќе женски имат на Златно славејче
има појќе ама позгодни се на Рибарче, и помладиЈас мислам дека појќе женски имат на Златно славејче
Јас ми те исчитав Цел...да си знаеш.СДК ретко кога се „отворам“ на форуми и слични виртуелни „прифатилишта“, па веројатно ова ќе е единствен пост од ваков вид. Но ете, морам да кажам некои работи што ги собирам во себе, и кои периодов ми го прават максимално чуден, непознат, па нека е и убав (се извинувам за должината, слободно скролајте ако не ви е по мерак).
Накратко (или надолго ) тоа би било тоа. Толку конфузен период, кој од една страна ме исполнува, а од друга тотално ме исцрпува, одамна не сум имал. Веќе утре не знам што ме чека, но хеј! Па токму тоа го прави овој (тежок) живот толку убаво (иако на моменти заебано ) искуство, не? И пред се’, НЕПОВТОРЛИВО!!!
Форумот во последно време станува место на лични препукувања, егото осцилира како земјотресот од 63та, сите повеќето се фаќате за истите и истите аргументи. Како таков, шансите да еволуира како подобро место за дискусија се сведени на минимум.
Ова само да си кажам.
СДК дека ми скисна да гледам по фејсбук како луѓето прават акаунти на Ask.me. Побезвезална страна не сум видел.
Абе некој случајно да не знае грчки да ми преведе два реда ?
Никогаш не вели никогашДроп
Лек за повраќање?! Повеќе ликер во живот нема да пијам
Што ти треба?
Не е сс грчку азбуку али надам се ке се снајдетејас знам бе, ама да не каснам?!
Абе некој случајно да не знае грчки да ми преведе два реда ?