Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК ретко кога се „отворам“ на форуми и слични виртуелни „прифатилишта“, па веројатно ова ќе е единствен пост од ваков вид. Но ете, морам да кажам некои работи што ги собирам во себе, и кои периодов ми го прават максимално чуден, непознат, па нека е и убав (се извинувам за должината, слободно скролајте ако не ви е по мерак).
Накратко (или надолго :giggle) тоа би било тоа. Толку конфузен период, кој од една страна ме исполнува, а од друга тотално ме исцрпува, одамна не сум имал. Веќе утре не знам што ме чека, но хеј! Па токму тоа го прави овој (тежок) живот толку убаво (иако на моменти заебано :) ) искуство, не? И пред се’, НЕПОВТОРЛИВО!!!
Јас ми те исчитав Цел...да си знаеш.(nod)

Плус сакав да кажам дека денес беше убав ден.(think)
Не ми работи како што треба буквата С :placeпо сто пати стикам да фати.

А сакав плус да прашам,абе нели имаше теми за коленици и стапчиња за сладолед? :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Форумот во последно време станува место на лични препукувања, егото осцилира како земјотресот од 63та, сите повеќето се фаќате за истите и истите аргументи. Како таков, шансите да еволуира како подобро место за дискусија се сведени на минимум.

Ова само да си кажам.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Форумот во последно време станува место на лични препукувања, егото осцилира како земјотресот од 63та, сите повеќето се фаќате за истите и истите аргументи. Како таков, шансите да еволуира како подобро место за дискусија се сведени на минимум.

Ова само да си кажам.

А тоа лошо влијае на форумот. Мора да се превземе нешто.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
СДК дека ми скисна да гледам по фејсбук како луѓето прават акаунти на Ask.me. Побезвезална страна не сум видел. :eek

Играчка за деца. Поставувај прашања.... (facepalm) Поглупо нешто не можеа да измислат.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Дроп
Лек за повраќање?! Повеќе ликер во живот нема да пијам :cenzura

Hkakashi

Староседелец