ми се може бе зацрнета циганко, лаже-суше, небањат, небричен, напафкан, разџавкан, оше сабаалето какошките ги плаше, говеата ги брка, муви тепа, бубмари чува.шо ба ти оше од сабааале са разлафил тука
ми се може бе зацрнета циганко, лаже-суше, небањат, небричен, напафкан, разџавкан, оше сабаалето какошките ги плаше, говеата ги брка, муви тепа, бубмари чува.шо ба ти оше од сабааале са разлафил тука
И на кајгана јас ја отворив темата. Не се возбудувај. И не ми е јасно зошто мислиш дека лажам за годините .. немам таква причина.. Ама не сакам да се расправам ни на форум сега пред да одам на одмор.. така да ако можиш да ми помогнеш во изборот на фотоапарат, цитирај ме, ако не.. Чао.
И на кајгана јас ја отворив темата. Не се возбудувај.
(извини чакар,морав)ааааааааааааааааааа
шо говореш......ааааааааааааааааа...........ааааааа.
шооооо говореш....ааааааааааааааа
Шо са смеиш бе бу-у-дала еден два.
ае бе достами се може бе зацрнета циганко, лаже-суше, небањат, небричен, напафкан, разџавкан, оше сабаалето какошките ги плаше, говеата ги брка, муви тепа, бубмари чува.
удара накај триШо са смеиш бе бу-у-дала еден два.
хахахахахаха(извини чакар,морав)
мелпонема .. добар си не го згреши мнудара накај три
се смеам за мелпонема со го напиша тоа горе
море нуб, мелпомена а не мелпонема. Да не се караме после. Ај ај. Да не зеам косилката за трева да те обричам и еден комбајн за стрижење оти тоа твојто косиште плантажа станало, сончоглед фанал да никнуе...уствари чакарглед е тоа мутирано е оти не ставаш природни џубрива и расади туку тураш од ноа неееј „Тера“ и тоа тера те да не ги мрдаш забите, тера те природна храна да јадеш, тера те на главата сончогледи да ти никнат, тера те после природно да а вареш храната со сите тиа хемикалии. Е така да си знаеш.удара накај три
се смеам за мелпонема со го напиша тоа горе
хахахахахаха
мелпонема .. добар си не го згреши мн
(употреби си го,да не пишувам јас,кога го имаше напишано веке деее)ете сега пакшоооооо гувореш