Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Многу се нервирам кога некој не крева на телефон и покрај тоа што знае дека ќе го побараш:banghead
ај еднаш,два пати да се деси...ама секогаш бе?(punch)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Многу се нервирам кога некој не крева на телефон и покрај тоа што знае дека ќе го побараш:banghead
ај еднаш,два пати да се деси...ама секогаш бе?(punch)
врти ми на мене да вииш дали нема да ти се јаву : P
бај д веј он топик и ја исто мрзу, и по саат ипол заузето, нема могуќе еј, зшто укурац устфари ги носиф телефони ако не ги слушаф : )

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
врти ми на мене да вииш дали нема да ти се јаву : P
бај д веј он топик и ја исто мрзу, и по саат ипол заузето, нема могуќе еј, зшто укурац устфари ги носиф телефони ако не ги слушаф : )
ми се свиѓа музиката кога ми ѕвони телефонот башка мислам дека туѓ телефон ѕвони

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ми се свиѓа музиката кога ми ѕвони телефонот башка мислам дека туѓ телефон ѕвони
и од што ти се сфиѓа трака и сакаш да гу слушнеш до јаја ( читај крај ) не се ни јавиш, знам ја : )
абе цигла си беше цигла порано кд заѕвони одма се јављаш за да не ги слушаш мизерни полифони мелодие : )

Vodolija

Нов член
14 февруари 2012
4
3
3
Мразам дрски луѓе,глупави и мрзеливи.А пак кога ги имаат сите три карактеристики заедно едноставно се заразни.Затоа-STAY AWAY!-Кога е некој добар со мене,два пати сум подобра со истиот,ама кога некој сака да ми се направи паметен,а реално не е,три пати сум по безобразна.И ич око не ми трепнува.
Не сакам ниски удари,ама кога ми ги задаваат-возвраќам многу повеќе!

Статус
Затворена за нови мислења.