А со рецептов како стојш?Аку... шо си е сигурно, сигурно си е
Знаеш да го правиш?
ти се чини вкусен?
А со рецептов како стојш?Аку... шо си е сигурно, сигурно си е
А со рецептов како стојш?
Знаеш да го правиш?
ти се чини вкусен?
Дека си тазе член,ке ми дадеш малку време да видам како би реагирал доколку се појави конкуренција?ол инклузиф
Дека си тазе член,ке ми дадеш малку време да видам како би реагирал доколку се појави конкуренција?
Нема да ти замерам ако ми те земе до тогаш некоја па макар и умрела од тага ке се носам со тоа.
Земи го за маж, јас ти гарантирам спремен е ептен и физички и психофизички... земи го кога ти велам ама биди либерте и со Госпот оди а јас ќе му наместам уш некоја друга од моиве... Еве на пример Froska Frosina ќе му ја дадамДека си тазе член,ке ми дадеш малку време да видам како би реагирал доколку се појави конкуренција?
Нема да ти замерам ако ми те земе до тогаш некоја па макар и умрела од тага ке се носам со тоа.
Нај му занимација дур јас се одлучамЗеми го за маж, јас ти гарантирам спремен е ептен и физички и психофизички... земи го кога ти велам ама биди либерте и со Госпот оди а јас ќе му наместам уш некоја друга од моиве... Еве на пример Froska Frosina ќе му ја дадам
Меља е убо име, потеквит од старогрчкиот збор мелпомена шо значит божица на гравот и компирот.Меља ??
веке плачит,ама нејке да брзат
Мене не ме менуваат тугите мислења и постапки,зарем досега не примети?Меља е убо име, потеквит од старогрчкиот збор мелпомена шо значит божица на гравот и компирот.
Порано во чес на божицата јаделе многу грав и како најголем ритуал се сметало групно прдење во оранжерија за да напрајт ехо.
Сега сеуште нема да брзаш? Или да продолжам да јадам трици за меља и остали?