Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
сакам да кажам дека ми се спие :sleep ...сабајле легнав у 7 станав у 10 и толку е .. до вечер ако не склопам окце...на коњ сум

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Сакам да кажам дека денеска направив писмена македонски, а баш за таа тема се немав спремано. Па нека ми е Бог на помош...

• Ми се допаѓа
Реакции: ema09

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Сакам да кажам дека денес за џабе ојдов на факултет .. ај шо ојдов ама + многу рано станав !:)

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Во моментов микс од цигара, кафе, умор, љубов и омекнувач :)

Сфатив дека зборовите се се‘ поскапи, кога стануваат поретки.
Не ме прашувај за што размислувам додека си лежиме така гушнати, не ме прашувај за што размислувам додека гледам во празно и молчам. Уморот ме совладува, а имам задачи за решавање. Ако веќе зборуваш, кажи нешто поубаво од тишината.

И да, сакам да и‘ кажам на една личност дека она е тоа без кое цвеќето не може да постои - ѓубрето, јас можеби за твојот велосипед сум една угорница, и ете тоа е се‘.
Фала, чао пријатно.

• Ми се допаѓа
Реакции: mAcIkA

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
34
СДК преку Таска ми е веќе од неинвентивни самопрогласени новинарчичи по македонскиов сајбер простор.
Знаете што?
Многу ми е гајле кога серела Ким Кардашиан, со кого нареден се ебела и се снимила успат и тако даље. Дајте, гет а лајф веќе. Им пишав на оние Многоо, ќе пишам и на секој нареден што го имам лајкнато на фб, секогаш кога ќе видам таква проста вест. И одозгора добивам одговор од нивното височество Многоо, дека македонската публика тоа ја интересирало. Ја бре? Зошто не направите да ја заинтересира нешто друго? Нели сте новинари? Зошто секој нормален човек би го интересирало што по ѓаволите прави Ким Кардашиан? Уствари, која е Ким Кардашиан? Што придонела таа за човештвово за да се воспева на секаде? Да не ја испеала можеби Bohemian Rhapsody? Да не е некаква си легенда што оставила некаков траг во музиката или било каде на друго место?
Ме болу Таска за Холивуд разгалена курвица такозвана Ким. Ама сериозно.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Да се надоврзам до Везилка...со која бај д веј ќе има квалитетна конверзација фор шур.

Ким е само одвлекување на пажња додека не се појави Бибер Фивер со некој најнов смут мув ака Ашер, и најнова композиција за бркање бубашваби од дома :giggle

Така да сестро ќути и трпи. Додека не цркне Фиверот, рефлекторите блескаат за недефинираната несреќа на Карадашијанови ( што и да е по професија) :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Везилка
Статус
Затворена за нови мислења.