Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Не е на арно да го читаш Мураками ноќе...
За да речам дека сакам некого, треба тој човек да е навистина нешто посебно, затоа што тие зборови ги кажувам само за неколку души.
Е, Мураками го сакам.
Гениј(y)

Штета што никој не ја дели љубовта спрема него со мене, би разговарала за неговите дела до утре...

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Брзо упалете ТВ на Сител 3 има филм со еротски сцене ни турско ни индиско јухууууууууу

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Чита малце од онуј тему за Југославију, и да ви кажу право ... изреволтиран сам.
Ченто требаја да гу осамостои Македонију?
Абе .. да не е бија Тито, још ќе живимо у онија сламени колибе, и ќе ги покривамо гениталие сс лист од лозје, пошто неамо палме овде.

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Чита малце од онуј тему за Југославију, и да ви кажу право ... изреволтиран сам.
Ченто требаја да гу осамостои Македонију?
Абе .. да не е бија Тито, још ќе живимо у онија сламени колибе, и ќе ги покривамо гениталие сс лист од лозје, пошто неамо палме овде.
Ма кој Тито да му се плунам

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
СДК
Интересен ден од 2 саатот излегов дури сега се прибирам дома.
Прееска на плажа гледам едно прилично високо дете и уште едно девојче пред него, еве си велам сега бившиов ќе ми се лигави наоколу а пред не цел месец ме молеше пак да сме се смиреле, па за да подоцна поминат малку поблиску и да видам дека не бил тој а готова бев рака да му кренам и да си се избрукам.:giggle
Се` на се` убав ден утре пак на плажа и така уживанција малку.:cool:
Ако типацот бил од таму кај што си ти...би требало да го знам пошто 6-7 души се прилично височки :Р

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Ма кој Тито да му се плунам
Сга е подобро? Некој богаташ што нема воду у очи ти диктира? И некоја лоповска багра ти гу води државу? Средња класа не постои, сиромаштија на сви стране? 450 000 евра за лекување на алергију?

Статус
Затворена за нови мислења.