Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
па види вака,темава не е јавно поштенско сандаче :) толерирам едно/две прашање/одговор но не и 5-6 поста околу една иста работа на двајца луѓе,така да да си знаете за нареден пат :)
Готово. Една молба кога е веќе ваква работава - истото нека важи и за другите пошо претходниве неколку дена многу вакви муабети имаше. Ако почнам да пријавувам секогаш кога ќе има вакви муабети, само со моите пријави ќе имаш доста работа. :)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
па види вака,темава не е јавно поштенско сандаче :) толерирам едно/две прашање/одговор но не и 5-6 поста околу една иста работа на двајца луѓе,така да да си знаете за нареден пат :)

facepalm9.jpg

Ако е за така, тогаш знаеш колку имаш за бришење.....А ти си се фатила за нас двајца. Мислам, Хелоу....

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Готово. Една молба кога е веќе ваква работава - истото нека важи и за другите пошо претходниве неколку дена многу вакви муабети имаше. Ако почнам да пријавувам секогаш кога ќе има вакви муабети, само со моите пријави ќе имаш доста работа. :)
пријавувај слободно,не се жалиме од многу работа :D

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија

Јас ќе ти помогнам околу пријавувањето.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Отвори ја прикачената датотека 9613

Ако е за така, тогаш знаеш колку имаш за бришење.....А ти си се фатила за нас двајца. Мислам, Хелоу....
Океј бе Марик нема причина за лутење,вас сум ве приметила,вас ве опоменувам.А истово важи за сите останати.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
би замолил ако има некој од форумов кој би ми помогнал околу составување на Поплака во врска со усклучување на струја, за која постојат доказ сметки дека истата е подмирена.
Значи ме интересира од прилика уводот како би бил на писмото кое треба да го пуштам во централа во Скопје.
Однапред ви благодарам.
Јас вака би им напишал:
ПОПЛАКА​
Море смотани едни, зошто ви ги купиле тие компјутерите ќорави текмина, па зарем не можете да проверите дека сметката е подмирена, а не да ја исклучувате како што вас ќе ви текне. 21век луѓето да ги оставите без струја а притоа да не проверите дали е платена или не?! Значи овој начин ми наликува на дивијантна појава, што само одредени "луѓе" можат да ја спроведат, оваа поплака ќе биде преработена на подобар начин со наслов Пријава и доставена до УЈП, па да видиме после тој директорот дали ќе ве среди вас, или него ќе го средат. Шо не пробате да исклучите струја кај "браќава" кои немаат платено од 2001 навака, или само еден да исклучите и цело село на тепање ќе ви дојде/ па ќе ги обоите гаќите кафеави. А нас и со платени сметки ни исклучувате, да ви е:cenzuraам пи:cenzuraката мај:cenzuraина, ко:cenzuraилска пе:cenzuraери шу:cenzuraави, ду:cenzuraната сест:cenzuraини крф да плукаат.​
Со почит.​

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК
Интересен ден од 2 саатот излегов дури сега се прибирам дома.
Прееска на плажа гледам едно прилично високо дете и уште едно девојче пред него, еве си велам сега бившиов ќе ми се лигави наоколу а пред не цел месец ме молеше пак да сме се смиреле, па за да подоцна поминат малку поблиску и да видам дека не бил тој а готова бев рака да му кренам и да си се избрукам.:giggle
Се` на се` убав ден утре пак на плажа и така уживанција малку.:cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy
Статус
Затворена за нови мислења.