Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе ти прочитав мислењето, ама сега гледам и со свои очи дека е така. (facepalm)
Јас два дена три дена гледам :D ама викам ајде мили деца се и добронамерни,сакаат да се дружиме па нека се израдуваат неколку дена (inlove)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Јас два дена три дена гледам :D ама викам ајде мили деца се и добронамерни,сакаат да се дружиме па нека се израдуваат неколку дена (inlove)
хаха како ги само составиш речениците, секогаш ме смееш :rofl Само не ми е јасно смајлито на крајот. Заљубена си во децата? :rofl

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хаха како ги само составиш речениците, секогаш ме смееш :rofl Само не ми е јасно смајлито на крајот. Заљубена си во децата? :rofl
Не бе,мили ми се,вистина,...не сакам да ме сватат погрешно,не сакам да се навредат ни повредат,бар од мене никако,ама сакам да им се разјасни како одат работите. :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не бе,мили ми се,вистина,...не сакам да ме сватат погрешно,не сакам да се навредат ни повредат,бар од мене никако,ама сакам да им се разјасни како одат работите. :)
хаха ќе биде и тоа, сепак нови се. :giggle

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
абе melpomena ни е како втора мајка туј :rofl, учи не да не пишуемо офтопици, помируе не кт ке се покарамо, особено не учи за тој помирување у онуј тему за педерите :rofl

ЕДИТ: од мене никад нема да видите папарацо, не ни разбирам како иде тој

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
абе melpomena ни е како втора мајка туј :rofl, учи не да не пишуемо офтопици, помируе не кт ке се покарамо, особено не учи за тој помирување у онуј тему за педерите :rofl
:) Е мило ми е ако не ми се лутите...да си седите со нас да се дружиме,да се сеЕЕМо ама по тие посериозните теми треба малку усул да се има...оти ако се нема,тешко на модераторите :giggle

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс

ЕДИТ: од мене никад нема да видите папарацо, не ни разбирам како иде тој

Лол :rofl
Мамо melpomena сакам да цицам :rofl :rofl

Зошо бе не го разбираш папарацото.. :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.