Јас два дена три дена гледам ама викам ајде мили деца се и добронамерни,сакаат да се дружиме па нека се израдуваат неколку денаАбе ти прочитав мислењето, ама сега гледам и со свои очи дека е така.
Јас два дена три дена гледам ама викам ајде мили деца се и добронамерни,сакаат да се дружиме па нека се израдуваат неколку денаАбе ти прочитав мислењето, ама сега гледам и со свои очи дека е така.
хаха како ги само составиш речениците, секогаш ме смееш Само не ми е јасно смајлито на крајот. Заљубена си во децата?Јас два дена три дена гледам ама викам ајде мили деца се и добронамерни,сакаат да се дружиме па нека се израдуваат неколку дена
Не бе,мили ми се,вистина,...не сакам да ме сватат погрешно,не сакам да се навредат ни повредат,бар од мене никако,ама сакам да им се разјасни како одат работите.хаха како ги само составиш речениците, секогаш ме смееш Само не ми е јасно смајлито на крајот. Заљубена си во децата?
хаха ќе биде и тоа, сепак нови се.Не бе,мили ми се,вистина,...не сакам да ме сватат погрешно,не сакам да се навредат ни повредат,бар од мене никако,ама сакам да им се разјасни како одат работите.
Со убаво да им се каже,оти кој ке ги фати строго тешко него во папарацитехаха ќе биде и тоа, сепак нови се.
Е мило ми е ако не ми се лутите...да си седите со нас да се дружиме,да се сеЕЕМо ама по тие посериозните теми треба малку усул да се има...оти ако се нема,тешко на модераторитеабе melpomena ни е како втора мајка туј , учи не да не пишуемо офтопици, помируе не кт ке се покарамо, особено не учи за тој помирување у онуј тему за педерите
абе melpomena ни е како втора мајка туј , учи не да не пишуемо офтопици, помируе не кт ке се покарамо, особено не учи за тој помирување у онуј тему за педерите
ЕДИТ: од мене никад нема да видите папарацо, не ни разбирам како иде тој
Во прва прилика ке цицаш,ама од кого и како ке видиш таму во темата што Хкакаши не го разбираЛол
Мамо melpomena сакам да цицам