Ете и тоа средивАј види дали ќе може повеќе опции да ставиш да се гласа. Вака само 1 не е фер
Си реков ќе средма сликите и ќе направам нешто како презентација, ама многу работа ан форумот
Ете и тоа средивАј види дали ќе може повеќе опции да ставиш да се гласа. Вака само 1 не е фер
ФалаЕте и тоа средив
Си реков ќе средма сликите и ќе направам нешто како презентација, ама многу работа ан форумот
Арно реков јас во темава погореСДК дека и Тим А vs. Тим Б се направи каша попара.
СДК дека Тим Б направија каша попара, ние убаво си пишуваме со AnastasijaСДК дека и Тим А vs. Тим Б се направи каша попара.
Е ако де,за прв пат во историјата на форумите,ке се избришат мислења од играчница(и тоа не се навреди) ...и ке се среди игратаСДК дека Тим Б направија каша попара, ние убаво си пишуваме со Anastasija
Лол зошо да ги бришите кога не се бројат ?Е ако де,за прв пат во историјата на форумите,ке се избришат мислења од играчница(и тоа не се навреди) ...и ке се среди играта
Ма јас не бришам,ниту можам да бришам,само кажав едно од решениата а има повеке,за како да се среди играта.Лол зошо да ги бришите кога не се бројат ?
Абе ти прочитав мислењето, ама сега гледам и со свои очи дека е така.Арно реков јас во темава погоре
оди прочитај
не е само таму каша попара...а тоа они не намерно ни злонамерно,само не се упатени