Форумска љубов | Форумски пар

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Супер ко така... еве јавно овде пред сите- ќе потенцирам ситни детали и ќе понудам нешто преку слика.
royals531-475x258.jpg

Ќе те заштитувам од иронични цитати, ќе ги демантирам сите мислења кои го омаловажуваат твоето рандом мислење, ќе ти стегам лајкови секогаш кога ќе те прочитам, одвреме на време ќе ти пишувам еротски мислења во ПП, ќе те вметнам во новата тема што треба да ја правиме со гонзо, ќе те тагнувам во темата за специјални поздрави, некогаш ќе те изненадам и на твојот профил ќе напишам( :*(hug)(inlove)), ќе те частам пијачки во Дискотека Харем, кафе и безалкохолни коктели во Кафебар црнобело, ќе те бакнувам во темата за бакнеж до членот над вас, и што се нема да ти правам.
Дали сакаш да бидеш моја 6-7 девојка на форумов?:)
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW леле какоб текст,немам здив.лајк многу.можеееее

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ааааххх колку ми се слатки (inlove)

TIGERWOMAN31SK
незнам што би.ама како и да е немам пријатели
The_Mayor
Зато имаш дечко на форумов (flower) (hug):*(inlove)(sun):sreken
TIGERWOMAN31SK
хахахахахааа срце мое​
не виде тагнати?​
Уф колку сме фотогенични:sreken
хахаха и точакот го сликнале​
Ете ги,а со нив и точакО (inlove)
charlie-winston-i-love-your-smile-_-official-video_cf_JWtVwexA.jpg
Еве по што би приметиле дека навистина е заљубен нашиот Мајор...само што објави пост во тема и тоа без доза хумор во него (nod)
"Удварањето на девојки и приодот зависи од местото, просторот и времето. Уствари тоа е пракса а не теорија што може да се научи, само треба да ја сервираш најпогодната реченица за таа ситуација со мали ефекти на хумор (каде нема да си кловн и нема да си смртно сериозен), едноставно биди реален, ведар, насмеан и убав во очите на другите. Лажењето девојки е сосема непотребно, поготово од типот каде се претставуваш како милионер а излегуваш со Шкода Фелиција.
Пс. Не би се радувал на туѓа несреќа, не би расипувал врска на некои при толку сингл девојки."

Ова како што вика тој му е 6-7 девојка ама мислам дека ке биде нешто посебна (happy)
Уште на сам почеток го смена (nod)
Да,внучко,да и веруваш на Мелпомена. :D

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
од ова по романтично на интернет не сум имала мислам дека сите ве сакам во моментов (inlove)