Форумска љубов | Форумски пар

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
гулабици се ситна риба :) А инаку да казам јас обожавам чинови
Супер ко така... еве јавно овде пред сите- ќе потенцирам ситни детали и ќе понудам нешто преку слика.
royals531-475x258.jpg

Ќе те заштитувам од иронични цитати, ќе ги демантирам сите мислења кои го омаловажуваат твоето рандом мислење, ќе ти стегам лајкови секогаш кога ќе те прочитам, одвреме на време ќе ти пишувам еротски мислења во ПП, ќе те вметнам во новата тема што треба да ја правиме со гонзо, ќе те тагнувам во темата за специјални поздрави, некогаш ќе те изненадам и на твојот профил ќе напишам( :*(hug)(inlove)), ќе те частам пијачки во Дискотека Харем, кафе и безалкохолни коктели во Кафебар црнобело, ќе те бакнувам во темата за бакнеж до членот над вас, и што се нема да ти правам.
Дали сакаш да бидеш моја 6-7 девојка на форумов?:)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK and Snow

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Супер ко така... еве јавно овде пред сите- ќе потенцирам ситни детали и ќе понудам нешто преку слика.
royals531-475x258.jpg

Ќе те заштитувам од иронични цитати, ќе ги демантирам сите мислења кои го омаловажуваат твоето рандом мислење, ќе ти стегам лајкови секогаш кога ќе те прочитам, одвреме на време ќе ти пишувам еротски мислења во ПП, ќе те вметнам во новата тема што треба да ја правиме со гонзо, ќе те тагнувам во темата за специјални поздрави, некогаш ќе те изненадам и на твојот профил ќе напишам( :*(hug)(inlove)), ќе те частам пијачки во Дискотека Харем, кафе и безалкохолни коктели во Кафебар црнобело, ќе те бакнувам во темата за бакнеж до членот над вас, и што се нема да ти правам.
Дали сакаш да бидеш моја 6-7 девојка на форумов?:)
Мајор не биди толку директен.. (happy)
Бтв сега гледам дека TIGERWOMAN31SK е женско.. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Мајор не биди толку директен.. (happy)
Бтв сега гледам дека TIGERWOMAN31SK е женско.. :D
Абе немам јас предрасуди према машки, женски, млади, стари, црнци, белци, високи, ниски, црни, плави или кафеави... сите ги сакам.

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK