Јапонциве се ненормални со хардкор музиката..
Б д веј, други познати шо верувам дека ќе ги знаете :
Oва нешто како метал/рок треба да биде? Вака сеа, од македонска естрада немам НИКАКВИ омилени бендови пошо и не знам дали воопшто постојат, а додека за на страна.. Да почнам со System of a Down, A7X, нешто до некаде Limp Bizkit, далеку од ова но сепак некои нивни песни се во хардкор категорија значи Linkin Park и да завршам со порано омилените, но веќе ми досадија SlipKnot. Мислам дека донекаде ги погодив овие бендови пошо спаѓаат во овој жанр на музика и се надевам дека иако се комерцијала многумина од вас ги слушате.
И баш ме заинтересира нечие мислење овде дека јапонциве имале одлична музика во оваа категорија. Nice to try, eh?
Кога веќе зборуваме за metalcore, односно metallic hardcore.. Cradle of Filth спаѓа и таму. А е исто и black metalЗар не е Cradle of Filth блек метал ?
Утре ќе биде тоа па ќе ти побарам и други предлози, сега не могу да одустанем од Parkway Drive, не, не можамReally, кога веќе зборуваме за хардкор, тие ептен знаат да забегаат.. ако сакаш слушни ги Sigh, ќе ти најдам и други така
Б д веј, и мене ми скисна Slipknot.. И овие што ги кажа, да донекаде спаѓаат овде, ама сепак има и way more hardcore then them