Само немој да ги јадеш молим те. И така туризмот ви е намален.СДК дека во зградата карши мојата има многу згодни типци...туристи
Само немој да ги јадеш молим те. И така туризмот ви е намален.СДК дека во зградата карши мојата има многу згодни типци...туристи
Не бе нема, ќе си ги чувам и за другите годиниСамо немој да ги јадеш молим те. И така туризмот ви е намален.
Мелпомена може да ме упатиш за која тема станува збор?Сакам да ја прашам Scars пошто од модераторите во кафе муабет таа е моментално уклучена,дали не примети офф топик и политика која не е дозволена на форумов во темата,за оние кои веке не се мегу нас?
http://forum.crnobelo.com/threads/За-оние-кои-веќе-не-се-меѓу-нас.3078/Мелпомена може да ме упатиш за која тема станува збор?
Средено и друг пат пријавувајте,бесплатно е
јас попрво би платилаСредено и друг пат пријавувајте,бесплатно е
Има,да,ете влези во кафе муабети и конкретно на насловот на оваа тема покрај аватарот на членот што ја поставил темата ке го видиш и твојот,а таму кај што немаш сеуште коментирано,ке го немаИма ли некаква ознака, кога влагаме во одредена категорија, било какво знакче што ни дава дознание дека сме биле активни во соодветна тема?
Ахаммммм фала ти мнооогу.Има,да,ете влези во кафе муабети и конкретно на насловот на оваа тема покрај аватарот на членот што ја поставил темата ке го видиш и твојот,а таму кај што немаш сеуште коментирано,ке го нема
Добре ни дојде иначе.