На некоја тамошна телевизија зарем не вршат пренос?SDP na koja strana mozam da gledam vecer finaleto? Na max tv ne moyam da gledam bidejki ne sum vo Makedonija, probav i na zulu ne saka.
На некоја тамошна телевизија зарем не вршат пренос?SDP na koja strana mozam da gledam vecer finaleto? Na max tv ne moyam da gledam bidejki ne sum vo Makedonija, probav i na zulu ne saka.
Ma Tv-to go neam pusteno , imam i Tv na PC ama samo 3 kanali ke videme dali ke ima prenos. Posigurno mi e na net.На некоја тамошна телевизија зарем не вршат пренос?
Што им се нервираш бе? Они плата зимаат за тоа и треба да се нервираат, а ти никаква корист немаш.СДК: нервозна сум шо губе италија :, морам да избегам од дома!
хахаха мисли си дека немам корист!!! а кладби?????Што им се нервираш бе? Они плата зимаат за тоа и треба да се нервираат, а ти никаква корист немаш.
на тоа не ми текна.хахаха мисли си дека немам корист!!! а кладби?????
Хахахахахахахахахахаххахаахахахахахахах фала што ми кажаГрадска плажа? Па таму ни охриѓани не одат. Се наоѓа близу ромска населба и најчесто Роми одат таму.