Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
ти го направи форумов Пинк парада(естрада) :DСинан Сакич, Миле Китич, Шабан Шаулич сеа и Кеба ама Лепа Лукич ти фали што би се рекло Убавка Кродмидовска .Битно не расположуваш максимално другото не е битно :D
темите се со ироничен предзнак..инаку знаете дека ја сум длабоко интелектуална особа :rofl и таква музика слушам само у исклучителни ситуации (кафана) ако треба и ке отворам тема за форумџииве шо заминувааат па да им напраиме In Memoriam :rofl

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
темите се со ироничен предзнак..инаку знаете дека ја сум длабоко интелектуална особа :rofl и таква музика слушам само у исклучителни ситуации (кафана) ако треба и ке отворам тема за форумџииве шо заминувааат па да им напраиме In Memoriam :rofl
Гледај сега да не се лажиме... првата тема шо ја отвори за звездиве напомена дека не ти требаат тролови во темата и да не ти ја расипуваат... тука да ти кажам право ме пресече од старт(само шо прочитав, се возбудив и се одлогирав).:zelen
А за ова шо си заминуваат одлична ти е идеата, можит и иштаф ќе го фатит на гонзо да си заминит и него да го тажиме:D

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Гледај сега да не се лажиме... првата тема шо ја отвори за звездиве напомена дека не ти требаат тролови во темата и да не ти ја расипуваат... тука да ти кажам право ме пресече од старт(само шо прочитав, се возбудив и се одлогирав).:zelen
А за ова шо си заминуваат одлична ти е идеата, можит и иштаф ќе го фатит на гонзо да си заминит и него да го тажиме:D
види вака пријателе :)..темата за кафански песни беше она баш фина тема и таму не мислев хејтери да пишуваат ова е сељачко вакво такво..а во другиве за секој пејач поединечно од се по нешто има..од вистина, иронија, заебанција од се по малце :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Само книга во облик на тоалетна хартија или било каква друга физичка потреба :D
нема на што фала
убаво што се исплатил трудот на најверојатно твоите заслуги (inlove)
Ко ке имаш време почасти нешто,поготово во некои послободни термини кога е стишан форумот :)
Ако не друго удри некое папарацо за мене,па и јас да осетам дека некој приметил дека постојам :D
на ова мислеше?! :D
311623_389849691063803_2012794816_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and melpomena

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Значи татко ми е право циганче кога се работи за интернет.Ем сака да има ем не му се даваат пари. Аман бре...кој ке ги дочека тие 10 дена до Мкд?ЗДОДЕВНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ -.- Мили мои ве немам заборавено. Гушки бацки !

Статус
Затворена за нови мислења.