Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
И за крај, сакав да споделам нешто со вас што нема врска со горе напишаново:
Прекрасна и реална колумна: Скептикот за љубовта
Вреди да се прочита.

Колумната и не е толку лоша. Ама самото тоа што името на авторот стои на врвот, а случајно или не, ја познавам авторката и тоа прилично добро, прави да не ми се допаѓа текстот. Не затоа што имам нешто против неа, баш напротив, туку заради тоа што во неколку наврати во текстот пишува некои работи кои во реален живот ни самата не ги применува и до кои не се придржува. Ете, би го издвоила ова „Јас верувам во љубов, ама во вистинска, силна, исконска љубов, која не секој ја наоѓа и не секој кој ќе ја најде знае да ја цени.“

А навистина ја бива за пишување, во тоа сум се уверила во повеќе наврати.

• Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сдк дека дознав која е особата што стои зад никот (кој баш ми е криво што не го запамтив името за да го тагнам,а да го барам не ми се бара)што пред некој ден на темата ориентален стил бараше наводно да и се плати за авторките права на една од фотографиите.
Нема да ставам знакче дека се смеам,а ми е смешно ама не сакам да делува иронично,но навистина ми е смешно и како не ми текна на време да претпостаев за кого се работи,оти такви перверзии неможе на секого да му истекнат.
Се смеев и тогаш кога видов на темата,се смеам и сега.Тоа ти се вика оргиналност во чекори.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажаааам!!! :sreken
318022_10150872568195286_2127551047_n.jpg

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Другари (како што би рекол Бранко Коцкица
) сакам да ви кажам џабе кревате тензија и инает со темите ,олабавете се малце и отварајте си тема каква сакате доколку не се соодветни ќе бидат избришани.На крај краева ако имате змаерки едни за други постои сандаче за пораки ,фино лепо културно разберете си се со членот кој мислите дека праваи погрешни работи на форум... не идете со глава во ѕид :banghead Зошто да не се почитуваме и да пишуваме убави работи за другите членови?Добро, никој не ве тера сите да ги сакате али најосновното почит да се има...доколку нешто ви смета бидете мудри и кажете го на фин и љубезен начин а не од инает да правите смешка од себе, искрено отворете милион теми ако сакате,не ми пречи повеќе тоа...јас ќе си постирам постови каде јас сакам :)

Статус
Затворена за нови мислења.