Извини и од мене али слажем се со парватитоИзвини Ivona Kicevo ама праиш мноо глупи теме : )
Извини и од мене али слажем се со парватитоИзвини Ivona Kicevo ама праиш мноо глупи теме : )
Извинето ти е јас не ти се извинувам за вујна тиИзвини Dr.Gonzo шо ти ја сексав брачеда ти- жал ми е.
Уште нешто заборавив да кажам, дека немат појќе да ги сексам младите женските членови од твојата фамилија, ќе почнам од постарите, прва на чело е баба ти. Извини многу жал ми е повторноИзвинето ти е јас не ти се извинувам за вујна ти
да не забегате накај помалите сеа има регистар на педофилиУште нешто заборавив да кажам, дека немат појќе да ги сексам младите женските членови од твојата фамилија, ќе почнам од постарите, прва на чело е баба ти. Извини многу жал ми е повторно
Е за баба ми нема да ти простам, не ти е извинето, проклетнику!Уште нешто заборавив да кажам, дека немат појќе да ги сексам младите женските членови од твојата фамилија, ќе почнам од постарите, прва на чело е баба ти. Извини многу жал ми е повторно
Од кај гонзо сите се со лична карта , дури и тие 16годишните полнолетни седа не забегате накај помалите сеа има регистар на педофили
незнам сеа заебана е работава ..да не праите шахови у идризовоОд кај гонзо сите се со лична карта , дури и тие 16годишните полнолетни се
Извини ама не можам да и одолеам, вчера на фб ми рече дека не е скината- сакам да и бидам прв.Е за баба ми нема да ти простам, не ти е извинето, проклетнику!