Конкурс за полицаец

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Ако имаш книшка и си активен во партија ти е гаранција...;)
Многу лесно се влегува ако те сакаат од месниот,општинскиот :D

vo komunizmot taka bese vo denesno vreme tesko ili treba epten da si rasipan pa da gazis preku lesevi za da postignes cel drug pat nema !!!

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
А знае ли некој нешто околу обуката како ќе биде, слушнав дека од понеделник до петок се седи во идризово (со се спиење) а сабота, недела дома и се плаќало 20% од платата?

подобро и да не одиш во идризово :D лудило е таму кој од кој поголем психопат обичен џепчија е затворен со убојци па види сега како се ствара криминалец во затворски услови !!!

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
а еве на пример за машките со не се пријавите во специјалниве едници во армијава ги имате шкорпиони, ренџери, волци и други времено решени платата им е над 20 000 денари тоа е за обичниве единици за елитата Волци построги услови, по ригорозна селекција

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Дечки, не би да ви кршам ќејф, ама пред некој ден татко ми и другар му (вработен во МВР) разговараа за конкурсов. Другар му беше релативно разочаран поради ова бидејки списоците со имиња кој да биде примен ги праќале однапред „одгоре“, а се друго била чиста формалност. Карактеристиките и способностите не ги земале во предвид битно било кој си...
Инаку, човеков не е обично цајканче, има добра позиција и убаво информиран е околу ова.
Јас искрено ви посакувам среќа и на двајцата и се надевам дека ќе ве примат...

Познавај само 1 близок човек на директорот на убк и знај дека работата е завршена.Денес мој другар по брза постапка среди документи и веќе знае дека е примен.И тоа одеше преку фаца за која не ни помислував дека има било каква врска со ова.

Ама таква ни е државата.Јебига

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Вака сеа..50 од овие 300 идат директно у ЕБР и најверојатно тоа ке бидат најспремните или со најјаки врски пошто штом стигна време да се плаќа за да влезеш у специјалци шо да се искоментира повеке..иначе ништо не е случајно и неможеш само да пробаш и да те примат едноставно, ако си немаш луѓе не си поднесувај документација да те праат мајмун..а финтава ако сакаат да те оборат нема да те оборат на физичките многу нормално дека никој неможе да ти ги оспори разултатите..туку на најфин начин на лекарски ке ти најдат мана :)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Не ги исполнувам условите така да не се ни потрудувам да се пријавам џабе трошкови за потврди и изводи ке правам :)
25,5 год. 168см. Џабе што сум у топ форма :D

нема врска тоа пријателче :kafe какви акрепи примаат за нив ти си предатор :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Вака сеа..50 од овие 300 идат директно у ЕБР и најверојатно тоа ке бидат најспремните или со најјаки врски пошто штом стигна време да се плаќа за да влезеш у специјалци шо да се искоментира повеке..иначе ништо не е случајно и неможеш само да пробаш и да те примат едноставно, ако си немаш луѓе не си поднесувај документација да те праат мајмун..а финтава ако сакаат да те оборат нема да те оборат на физичките многу нормално дека никој неможе да ти ги оспори разултатите..туку на најфин начин на лекарски ке ти најдат мана :)

за специјалец треба МАДИНА ГОЛЕМИ не врски да си јак и физички и психички едино слаба страна е што кога че наполниш 38 години си без работа

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
подобро и да не одиш во идризово :D лудило е таму кој од кој поголем психопат обичен џепчија е затворен со убојци па види сега како се ствара криминалец во затворски услови !!!
Мислам дека кај факултетот за безбедност дека ќе биде обуката,не во затворот :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
за специјалец треба МАДИНА ГОЛЕМИ не врски да си јак и физички и психички едино слаба страна е што кога че наполниш 38 години си без работа
да треба мадиња у нормална држава овде треба кеш или врски :)