Rottweiler | Ротфајлер | Црнобело Форум

Rottweiler | Ротфајлер

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,347
113
Софија
На ротфајлерот кога ќе ве гризне во некои случаеви (не често) му се замрзнува вилицата и после само операција е спасот да му ја извадат устата од вашата кожа.

А и за борби е најсилно куче.