PES v.s FIFA

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,391
9,099
1,683
Кушкундалево
FIFA и PES имаат сосема спротивни ориентации во гејмплејот. Ако PES повеќе е сконцентрирана на самото играње фудбал, FIFA е сконцентрирана на менаџирањето на тимот. Во PES менаџирањето на тимот е ептен на ниско ниво, а во FIFA пак играњето е на ниско ниво. Јас ги играм и двете.