New York City (Њујорк) | Црнобело Форум

New York City (Њујорк)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,016
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
55dce5561d00006e00145dcf.png 55dce5571d00002f00145dd0.png 55dce5591d00006e00145dd1.png 55dce558170000b70056892a.png 55dce559170000b70056892b.png 55dce5561400002e002e3ff7.png 55dce55414000077002e3ff6.png 55dce55814000077002e3ff8.png 55dce55914000077002e3ff9.png 55dce5551700004301568929.png

Токму ова тоа за што зборев во весникот за фотографија. Убавината е што преку нечии слики создадени на една обична посета на рендом ден во некоја година во 80-тите, можеме да видиме (малку, но сепак и тоа е нешто) како изгледал дел од Њујорк, едноставно како да може да се почувствува атмосферата.