Miss World 2012 Profile - Macedonia

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Јас мислам добро е девојчево. За ралика од претходните претставнички што ги имавме оваа е чиста петка. Само лошата работа во сето ова е што изборите се секогаш наместени, а многу добро знаеме дека има толку многу поубави девојки кои заслужуваат шанса.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Според мене заслужено беше Велс на 2 место. Само не ми е јасно кај ја бутнаа кинеската претставничка. :frantic Индија цело време прва и накрај не ни влезе во топ 3. (facepalm) Иначе типував за победник Израел, второ место Велс, трето Индонезија и четврто САД. Очигледно е дека е наместено како и секоја година.
П.С. Македонката беше поубава 10 пати отколку што изгледаше на видеото. Она требаше да биде 5-та фаворитка. :)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Според мене заслужено беше Велс на 2 место. Само не ми е јасно кај ја бутнаа кинеската претставничка. :frantic Индија цело време прва и накрај не ни влезе во топ 3. (facepalm) Иначе типував за победник Израел, второ место Велс, трето Индонезија и четврто САД. Очигледно е дека е наместено како и секоја година.
П.С. Македонката беше поубава 10 пати отколку што изгледаше на видеото. Она требаше да биде 5-та фаворитка. :)
за мене ова е само перење пари како шо е и евровизија
исто се организири мис на универзумот и убедливо победува земјата.....ааа натпеварувачи од други планети има ???
сетоа тоа е само за перење пари друго ништо мислам моментално....додека пред тоа не било вака :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Miss-World-Macedonia-2012.jpg

....ова ли е убаво бе народе.....ццццц:rofl