Miss World 2012 Profile - Macedonia

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Јас мислам добро е девојчево. За ралика од претходните претставнички што ги имавме оваа е чиста петка. Само лошата работа во сето ова е што изборите се секогаш наместени, а многу добро знаеме дека има толку многу поубави девојки кои заслужуваат шанса.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Нема потреба да се гледа, секоја година се вртат Индија, Кина, САД, Австралија, Венецуела и бонус некоја црна убавица од Афричка земја. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Lady*

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Според мене заслужено беше Велс на 2 место. Само не ми е јасно кај ја бутнаа кинеската претставничка. :frantic Индија цело време прва и накрај не ни влезе во топ 3. (facepalm) Иначе типував за победник Израел, второ место Велс, трето Индонезија и четврто САД. Очигледно е дека е наместено како и секоја година.
П.С. Македонката беше поубава 10 пати отколку што изгледаше на видеото. Она требаше да биде 5-та фаворитка. :)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Според мене заслужено беше Велс на 2 место. Само не ми е јасно кај ја бутнаа кинеската претставничка. :frantic Индија цело време прва и накрај не ни влезе во топ 3. (facepalm) Иначе типував за победник Израел, второ место Велс, трето Индонезија и четврто САД. Очигледно е дека е наместено како и секоја година.
П.С. Македонката беше поубава 10 пати отколку што изгледаше на видеото. Она требаше да биде 5-та фаворитка. :)
за мене ова е само перење пари како шо е и евровизија
исто се организири мис на универзумот и убедливо победува земјата.....ааа натпеварувачи од други планети има ???
сетоа тоа е само за перење пари друго ништо мислам моментално....додека пред тоа не било вака :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Miss-World-Macedonia-2012.jpg

....ова ли е убаво бе народе.....ццццц:rofl

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Miss World не е избор за професорка по Англиски јазик. Добро си е девојчето.