Marvel: Avengers Alliance

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Па не би рекол дека би го спречил .. секоја Ability има Bleeding .. така да не е лесно.

Исто не се согласувам дека Spec OPs-от е лесен, Веном ептен заникаде го направиле .. 100 пати потежок од Mephisto.
На претходниот на епик бос мапа фармав по 10 цп во еден Run .. тука ептен nerf-нале.
Knife за мене Gambit ми е океј 90 цп .. но за Роуг би дал до кај 48 .. ништо повеќе, мада не е лоша и таа.

Инаку да .. форсирани сме да ги земеме, поради втора сезона нели де .. али бар со земање на Rogue си добив 10 голд и 10 цп ..
Имам уште еден кавер за Електра .. ајде има уште 10 дена, ќе биде и тоа се надевам.

Моментално чекам Release на Hank pym .. али веројатно нема да го дадат, па нареден херој Red hulk + Squirrel .. пошто верверичкава 99.99% ќе биде потребна за наредниот Spec OPs.

Тоа сега за сега : )
Ќе видиме, моментално собирам за шатер, ако соберам за некој ден нареден ќе ми биде гамбит, а 9-тиот таск за Скуирел ќе го скипнам.
добро мене можеби полесно ми е оти шатерстар го имав....и имав околу 400 цп па ги земав одма и тор и херкул
ама херојот од спец опс комбинација со тор или халк....мамате ќе ебава на ПВП
а да за фармање пробај 4-4 магнето епик бос
таму јас фармав кога меџик и ема фрост ги пуштиа и успеав со голд и + вондермен го земав....
ама се напраив до 0 од се :D ама како па 3 хероја...зц...хехе
ии да електра е добра ама и не е баш добра...има блидинг само а тоа можиш да го спречиш лесно :)
Ти си имал веќе добра количина соберено, затоа немаш гајле. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Ќе видиме, моментално собирам за шатер, ако соберам за некој ден нареден ќе ми биде гамбит, а 9-тиот таск за Скуирел ќе го скипнам.

Ти си имал веќе добра количина соберено, затоа немаш гајле. :zelen

хехехехе.....да зеам нов херој и ќе ја ставам колекцијата :zelen

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
ред халк ќе биде сигурно....ама другите 2-ца незнам....а ВАСП мислам дека не вреди за 90 цп
слаби напади има не мава ногу дибафови....исто и бафови....мене ми е тапа херој
Слаби и се нападите затоа шо немаш ставено ISO на почеток .. нареди ја со ISO и нема да биде слаба :)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
туу вој спек опс ме отепа со ЦП абе
оружја неам да му....
не ми дава оружја абе.....ама мутаво даа....
туку следен херој ќе биде кај мене ред халк веројато :)
па ќе стаам листата на хероите...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Колекцијата сега за сега.

zwq4.png

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Шпекулации дека Blade ќе биде наредниот Spec Ops херој. Хероите за deploy не се познати (освен Red Hulk), мада мислам дека и Dr. Strange ќе биде тука, пошо станале Allies како шо читам. Онака кажувам само за Strange.