Marvel: Avengers Alliance

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,685
3,863
1,183
епа епа внучиња епа епа нема спец опс некој да не знае кога може да тргне нешто такво
и кои херои ќе требат ?? :zelen
Не е познато кога ќе има. Ваљда после 10 - 11 дена.

Rogue ќе има нова облека.
Season 2 Chapter 4 - Reward ќе биде облека за Ms.Marvel.
Hulk ќе има нова облека - Grey Hulk.
Ќе пуштат Power armor ( оние облеките на агентот шо светкат ) за одредено време.
Spec Ops 15 Lockbox херој ќе биде Moonstone.
Spec ops 16 ќе ги има Riders of the apocalypse.
Spec Ops 16 Reward Ќе биде Iceman.
X-23 ( можно е ) ќе добие нова облека.

Тоа сеа за сеа : )
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,685
3,863
1,183
нов спец опс...а херојот е NICO MINORU
за лок бокс херој е MOONSTONE
само кој требат за епик бос уше неам видено...знам дека BISHOP треба
а други незнам :)
па дечки сосреќа...
Bishop, Emma Frost, Black Cat, Black Widow, Hawkeye, Spiderman за Deploy.
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,685
3,863
1,183
Нов Covert task .. Sunfire за Reward. Очекувано беше де .. на трети чаптер не ставија херој со таскови :D

Најгрдиот таск е собирање на Plasma tubes и Solar shields .. од Deploy & Incursions .. ако не .. од Store за 3 голд од парче -.- .. мех

Има 21 ден така да .. никаде не се брзам.
Good luck.
 

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,566
1,926
1,133
некаде во длабочините на темнината
Можно е и да е заебанција за 1ви април, ама не ми се верува. На здрављот :D
викаш може ќе ни напраат априлилили
ама ипак таква игра да пропадне + има ногу луѓе не ми се верува да пропадне...ама ај...ќе видиме :D
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,685
3,863
1,183
викаш може ќе ни напраат априлилили
ама ипак таква игра да пропадне + има ногу луѓе не ми се верува да пропадне...ама ај...ќе видиме :D
Не е зафрканција. + едно 100000 си заминаа .. колку шо можам да видам по кликовите. Вчера ЦП у Тета .. едвај 20000 кликови имаше.