Marvel: Avengers Alliance

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,685
3,863
1,183

Нова PvP експанзија .. нов PvP херој ( Domino (Blaster) ).. нов Lockbox херој ( Sabretooth ).
Шанса за Unsocket на претходно ставените итеми .. воедно и нивно враќање во Inventory.
Првото Unsocketing е бесплатно, додека второто е 20 голд.

Среќно .. за тие што играте PvP

P.S.: Research- от трае 2 дена и е 460.000 силвер.