Insanity workout

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
135
1,053
23
Вежбите Т-25 се супер,ја ги праев пред некое време,после не ги правев.
Најлесни ми се кардио,од потешките Speed 1 i Speed 2.Потешко ми е некои вежби да праам.Нагло се здебелив првата година од факултет,сега за ослабување треба време.Со хроно исхраната досега 5 кила,а ми треба уште.:(
Проблемот е што додека се учи,од досада нема многу каде да се движиш.Како ќе успеам во слабеењето?