Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Простор за сите верни фанови и гледачи на серијата Gossip Girl. Овде може да споделувате се' што е поврзано со Блер, Серена, Чак Бас и останатите јунаци на серијата. Утре вечер излегува новата епизода - Crazy, Cupid, Love.
јас ја пратам серијава. Првите 2 сезони беа супер, интересни, а после, погодово последнава ја испревртеа ептен бетер од шпанска серија ја направијасега ја глеам ради реда колку да не ја остаам на полаА и ме интересира како ќе заврши
ја следам серијава редовно,и секако чекам да дојде понеделник за нова епизода.Интересна е,а и глумците се одлични,особено овие заљубениве Чак и Блер :rolleyes
Интересна е,само што секој со секого беше во врска јас ја имам серијата до 5 сезона 11 епизода,а до 4 сум ја гледала,чекам целосно да излезе 5 па да ја догледам и баш би сакала Чак и Блер да бидат заедно
Ја гледав 4та сезона до крај, но 5та само 1ва епизода ја гледав и ја занмарив, досадна ептен стана. Првите 3 сезони беа најдобри. Можеби летото ќе ја догледам.
Мислам дека 5 сезона треба да биде крај на Gossip Girl, немаат веќе идеи режисерите и сварно нема смисла ова ги уништија ликовите со серија, секој со секого легна. -.-
Првите две сезони беа одлични, третата средно ама 4 а посебно 5 катастрофални, уште Ден и Блер останаа да не се заедно па ајде и тие.